Deja turiu sutikti, be tų "priubombasų" ir su plonesniu skydeliu clarionas man būtų daug patrauklesnis, bet savo kainos kategorijoj abejoju ar daug pranašesnių už jį grotuvų yra, juk nekiekvienas gali pirkinėti 9255![]()
Deja turiu sutikti, be tų "priubombasų" ir su plonesniu skydeliu clarionas man būtų daug patrauklesnis, bet savo kainos kategorijoj abejoju ar daug pranašesnių už jį grotuvų yra, juk nekiekvienas gali pirkinėti 9255![]()
Jeigu prisirišęs prie Clarion, žiūrėk į 8**. Nepamenu, bet ten yra pakenčiamų modelių. Bent jau buvo, seniai besidomėjau šia firma... gal bus kas daugiau supranta...
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bet 9255 šiaip ne karvę kainuoja. Man su transportavimu iš Azijos kaštavo beveik 700 litų, nemanau, jog tai daug super daug...![]()
700Lt už grojantį grotuvą ne tik kad pigu, bet dar ir pigiau grybų.... Pora mėnesių negerk alaus ir sutaupysi![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Čia jau kibirais reikia alų ryt![]()
gak kas zinote ar imanoma si Clariona pajunkti prie originalaus Chrysler CD keitiklio.Kad Alpine pajunkt galima tai zinau,bet va kaip su Clarion.Tarp CD keitiklio apvali fiske pajungimui.Man atrodo kad M-bus
Bookmarks