as pats turiu bp, nenauja ir ne kazin koki ten afigiena. skustis negaliu, magas neblogas, o apie kompaktu sokinejima nei kalbos nera, zvyrkeliu varineju ir tai nesokineja!
pritariu 100% kad daug cia tik primeta audio galiunus :smt019Driv3r link=topic=427.msg40170#msg40170 date=1152035549 rašė čia:
as pats turiu bp, nenauja ir ne kazin koki ten afigiena. skustis negaliu, magas neblogas, o apie kompaktu sokinejima nei kalbos nera, zvyrkeliu varineju ir tai nesokineja!
Dauguma bp nenori gražinti kompaktų. O su cd šokinėjimu tai brendas tikrai neturi nieko bendro.
Real master saund (RMS)
tfu, tfu, tfu, man mano ''blau'' visus kompaktus yra gražinesttadaz link=topic=427.msg44131#msg44131 date=1158784376 rašė čia:
savojo ir kompaktais paprastai neseriu, ka sueda, ta ir atiduoda! :smt066 :-D
as nzn xebra kas pas jus per stormai stovi bet jus paprasciau nusipirkit normalu 7klases bp, teko lygint grojima su jvc nauju 4klases pas mane cd72 seatlle tai isvada tokia, kad pas ji kala geriau (jums kalimo reik stoli ar kokybes??), bet lyginant kokybes atzvilgiu tai pas ji gryna sikna, as nesuprantu ko jus norit is magu?? formuliu pasiziuret??? i kompakta 10000000 dainu isisrasyt ir klausyt mp3 prasta kokybe??? bent pvz jvc ekvalaizerio isvis normalaus neturi kenwwod isvis patylesiu... iskart sakau jvc 99r ar 909 tikrai geri aparatai jus paimkit ir nusipirkt normalu 7klases bp mp74 kazka panasaus ir isgirsit ju grojima bei isvaizda... aisq cia skonio reikalas...
nu ir iskeiciau zinok as savo bp branda i viena toki jvc, kad ir kaip buvau i blaupunktus isitikejes, bet zinok ne kiek nesigailiu vietoj bp nusipirkes jvc... nu bet kaip tu sakai skyline serijos tai neturejau progos paklausyt, kas zino, gal ir pakeisciau savo noumone...
gal kas turi nuomonių apie blaupunkt new york rdm 169? mano blaupunktą kątik vagys patvarkė tai vėl renkuosi :smt093
neteko sito modelio matyti. bet imk kokii 7 klases (74 ar net 75 modeliuka). pats prasoviau kad isirinkau sony (bp dizainas toks keistesnis, kas man jame ir patinka). beto dauguma auto gamintoju montuoja standartiskai bp i masinas. manau del jie verti demesio. ODEIVISC link=topic=427.msg51293#msg51293 date=1168426221 rašė čia:
na as ir nusipirkau kad ir sena, bet tos skyline serijos, hamburg cd70 ir skustis negaliu, jokiu problemu nekyla ir groja gan neblogai ir reguliuojami ikvalaizeriai ir pan. :supz:
na as turiu bp daytona mp53 siaip manau jau lazeris pavarges truputuka... jei klausau paprasta cd tai uztenka mazesniu duobiu kad numestu cd... jei idedu mp3 tai jau reik rimto zvirkelio ir normalaus greicio.. siaip kaip man tokiam muzikos gerbejuj tai tikrai man pakanka bp kokybes o labiausiai as bp vertinu del to kad laiko atminti... realiai vien del to as juos ir perku...
Bookmarks