Papildysiu, kad ne visi treti golfai turi 16 duryse. Jie turi gamyklines vietas ant panelės.2SB554 link=topic=3890.msg39250#msg39250 date=1150101193 rašė čia:
treti ketvirti golfai 16 i gamyklines vietas
Papildysiu, kad ne visi treti golfai turi 16 duryse. Jie turi gamyklines vietas ant panelės.2SB554 link=topic=3890.msg39250#msg39250 date=1150101193 rašė čia:
daugumoje golf 1 : nera originaliu vietu priekyje isvis ops:
Real master saund (RMS)
5 golf tris juostas galima sudėt į standartines vietas :smt023 tik midbasai 16,5 prie užpakalio stovi :-(
kur yra 16-16.5 galima ir 3 juostas ikisti, panelei lyg 10 einaEgiux link=topic=3890.msg39252#msg39252 date=1150104161 rašė čia:
Muzika tai garsai ir virpesiai
yra gatavi ETON komplektai i 5 Golf'a. 2 variantai: 2 ir 3 juostu..
passat delfinas durelesi , telpa 16cm tvirtinimas tritaskis, plasmasinis , prie lango cikai, bet skyles tinkam0os ir 10cm
o i antro golfo panele koki? 10?
groja kaip iš kibiro
Taip, galima įdėti.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
aisku dekui
groja kaip iš kibiro
šiaip 3 1/4 " man rodos... o aš į panelę ir sp x-177r buvau susidejęs :-D
kokie dydziai eina i golf 3 ?
daugumai 16tukai i duris.
O gal zinot kaip issiima is golf 3 paneles auksti? jie i tokia apvalia plastmase ideti ir ta plastmase i panele ikista. bandziau lupt su atsuktuvu, nejuda, baisu stipriau palenkt kad nesuluztu. Sukti irgi bandziau, nesisuka :/
ta visa plastmasę kur pisčialka imontuota reik išlupt. ji gi ant tokiu fiksatorių stovi
Tie fiksatoriai is isores matosi? Ar tiesiog lupti i virsu?
nesimato, lupi i viršų ir viskas..
Aisku, dekui. O sita dar kur tie akusti panelyje, tai laidai tiesiogiai nuo mago eina i juos ar kur nors filtras stovi?
Yra tekę matyti trečią golfą su gamylkinėm fazoinvertorinėm dėžutėm tryliktukams priekinėse duryse.
ketvirtam golfe stovi 16 ar 16,5cm? pakankamai aktualu, nes pats turiu minciu pasikeist pas save, o paskui del puses cm visa diena kankintis nesinoretu. is anksto aciu.
Sveiki. Norėčiau susidėti į golf mk3 priekines kalonėles. Į duris ir panėlę. Panėlėje 10cm, duris 16cm-16,5cm. Tam galiu skirti apie 600lt, jei su stiprintuvu tai apie 800lt. Kažko įspudingo nereikia, teisiog kad grotu. Nes dabartinės originalios, išvis nusibaigusios.... plerpia ir t.t. Klausoma muzika Kino, DDT, Rammstein, AC/DC. Kaip suprantu čia reiktu į dvijuostę sistemą žiūrėti? Ar išvis neapsimoka čia kažką dėti, tik pynigus vėjeis paleisiu? Ačiū už pasiūlimus, ir atsakymus.
Reikalingos kalonėlės Golf mk3. Į panėlę 10cm, į duris priekines 16-16,5cm. Tam galiu skirti apie 600lt, jei su stiprintuvu, apie 800lt. Dabartinės stovi gamyklinės, amen jau jom pareina. Klausoma muzika, Kino, DDT, Rammstein, AC/DC... Kaip suprantu čia reiktu žiūrėti į dvijuostę sistemą? Ar išvis čia man neapsimoka su tokia sumaprasidėt?
Paieškoje įsivesk Visaton, ten rasi pasiūlymus su W170 ir TW6NG
Į panelę galima ir FRS8. Aš dėjau i vieną golfą, paleidau nuo ~1500Hz, labai neblogai.O už tokią kainą(~70lt) tai išvis super
TW6NG irgi gerai, bet tada priešbosis jau turi sąžiningai grot iki 4-5kHz.
Mindaugas 869980106
ar verta demesio originali delfino (b4 passato) priekine akustika? planuoju palikti duryse priesbosius (durys bus klijuojamos bitumu) ir jungti per filtrus aukstadaznius, todel noriu, kad rekomenduotumet butent aukstadaznius ir filtrus, jungsiu nuo megnetofono Pioneer sh-77mp
Last edited by BALKONAS; 2012-02-23 at 07:24 PM.
Bookmarks