o jei dėžutė tvarkinga, bet visvien noriu @i-klubas.lt nors ir už 40lt?
P.S žinoma POP3 Būtina
Visi pasitikrinkit ar tikrai galiojantys pašto adresai įvesti Jūsų nustatymuose. Pastaruoj metu, apmokestinus @takas.lt , pastoviai šlubuojant @one.lt perpildžius @delfi.lt ir kitas abejotinos talpos pašto dėžutes pagausėjo grąžinamų laiškų. Pasigailėkit administratoriaus darbo, gaunami šimtai grąžinamų laiškų į dieną.
Nuo sekančios savaitės, visiems neveikiančių, perpildytų pašto dėžučių savininkams bus atjungtos PM ir informacijos apie naujus atsakymus siuntimas. Ir įjungiama bus tik tada, kai klubietis įsigis mokamą @i-klubas.lt pašto dėžutę už 40 LT metams. Tai bus kompensacija už administratoriaus darbą, o klubiečiui normali pašto dėžė O
Išimčių nebus niekam :!:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
o jei dėžutė tvarkinga, bet visvien noriu @i-klubas.lt nors ir už 40lt?
P.S žinoma POP3 Būtina
+37061857133 edmas
Standartiškai visi perkantys paštą gauna POP3/IMAP/SMTP ir 100 MB vietos.
:smt040 IMU
+37061857133 edmas
PM brūkštelk
Viskas, kantrybė trūko. Vėl eina į darbą ta pati sankcija. Visi, kurie nesugeba prižiūrėti savo pašto dėžučių eina į No PM grupę, be jokių išimčių. Aš neturiu laiko siuntinėti prašymus, kad teiktųsi pasižiūrėti ar veikiantis pašto adresas.
pas mane jau vsio v poriadkeArtūras-M link=topic=3982.msg51851#msg51851 date=1168968868 rašė čia:
o koks tai serveris? ta prasme is kur paslaugos tiekiamos?Artūras-M link=topic=3982.msg39877#msg39877 date=1151604604 rašė čia:
dviprasmiškas klausimas. ar kur servas ūžia ar iš kur paslaugos pareina? atsakymas turėtų būti suprantamas .de ir .lt
+37061857133 edmas
www.serv.lt visos šitos paslaugos
Laba diena
norejau paklausti kodel man atimtos PM jei pastas puikiausiai veikia???
kas cia per politika??
pakentėk truputį ir gausi PM
laukiam svenciu :whistle: :biggrin:
o ar dar galima įsigyt dėžutę su @i-klubas.lt ?
life's too short to dance with fat chick's...
pas mane kaip ir tvarkoje, bent jau su el pastu. :eh:
Linartas - 8 685 69684
Bookmarks