prie ko cia boshmanai atsigauk tevai apie normalius garsiakalbius eina kalba... Nepatinka mano nuomone,valio vadovaukis toliau kai kuriu veikeju i-klube siuloma masina ir neabejoju ateity pas tave bus spx,arizonos stiprintuvai ir 2 swr bosai ir gal but uzgerbs tave kaip klienta,varzybu dalyvi...
Tik nepagalvokit jog manau ,kad spx gavno,aisq taip pat nepagalvokit ,kad as juos labai megstu...

Reply With Quote
artyman: Na šiaip kiek savo kuklioj patirty esu bandęs garsiaklabių tai spx tikrai geresni už mano buvusius polk bei ivolga, o arizona tikrai pakankamai galinga ir gera kaip už tokią kainą - tai neturiu ko šaukt
pakeiciau stipra astrumai visi dingo ir svarbiausia reikia sureguliuot sistema normaliai,filtrai neijungti, kabina priešbosiai gal nuo 40hz ir vargo jie nemato... anyway Varžybose kiti reikalavimai,valinimas ten sudaro nuli emociju,nzn to saabo stipras gal buvo nusuktas gal dar koks biesas,boso irgi nesigirdi,civiliokas uz vairo man aiskina "cia gi varzybom ruosta", galvoju nejaugi tu ir klausai taip. Ir apskritai nieko jie ten negrojo,tik gryzes i masina pajutau kaifa,neveltui paskutine vieta paeme... žinoma neabejoju ,kad is ju ispaust kokybės galima tik kokia kaina?

Bookmarks