Jeigu galvoji, kad tau užsinorėjus aš juos ir pulsiu dėti, tai labai smarkiai klysti. Visų pirma aš turiu norėti tau juos dėtiHallucinogen link=topic=4026.msg40758#msg40758 date=1153584132 rašė čia:
Patiko, nepatiko - čia antraeilis dalykas. Įtariu, dar pats nežinai kas tau patinka. Savo įtarimą galiu pagrįsti tuo, kad nepateiki jokių argumentų, jokių alternatyvų, o tik svaidaisi žodžiais. Aš pvz žinau SPX trūkumus, bet žinau ir pliusus. Taip pat žinau ir daugybės kitų garsiakalbių esančių mūsų rinkoj ir ne tik joj pliusus ir minusus. Dauguma tų kitų yra padėti į nenaudotinų kategoriją, kaip nesugebantys sukurti garsą bent kiek panašų į realų.Hallucinogen link=topic=4026.msg40758#msg40758 date=1153584132 rašė čia:
Beje, man labai patiko tavo pažiūra kaip į durnių į tą, kuris klausosi taip, kaip yra sureguliuota varžyboms. Galvok apie mane ką nori, bet aš klausau analogiškai, o gal dar ir „skurdžiau“. Ir į tuos kurie klausosi kitaip paprasčiausiai žiūriu atlaidžiai, nes tai tik jų nesubrendimas
SPX'sai groja panašiai į tiesą ir tiek kiek jie kainuoja. Dar panašiau galima gauti tik dvigubinant investuojamą sumą. Iš esmės, čia ne Alpine nuopelnas. Alpine negamina pati garsiakalbių. Ji būdama stipri finansiškai ir moraliai sugeba užsakyti jų išdirbimą pas rimčiausius pasaulio gamintojus. Šiuo atveju kalbam apie D.S.T. Teisingai, kiniečiai sugeba juos gamindami pagadinti, tačiau pradinė kartelė užkelta taip aukštai, kad net ir sugadinti jie dar sugeba groti.
Beje, kaip kažkur taip pat pastebėjau, tu taip pat lygtais pasirinkai Perless subus. (gal ir maišau). Tai galiu pasakyti, kad Perless yra prasčiausia D.S.T produkcijos dalis. SPX pigioji serija išdirbta Vifa bazėj, tačiau išdirbinėjo Scan Speak.
Bookmarks