Nu pavaret,saunuoliai siaip as pries dedamas sistema instaleriui isreiskiau pageidavima, kad ne tik valintu bet ir gerai grotu,nupirkau Polk Audio MM6,valina jie gerai,sukisti i 10l dezes,groja mano muzika man taip pat gerai,teisejam klausiusiem visko gal but pakenciamai,nors vienam netgi labai patiko, siaip detalumo pas juos nors vezimu vesk,stende(ne rodiklis,ane? bet vis tiek) buvo lyginami jie su kitais garsiakalbiais(nepamenu kokiais) per paleista koncerta su polkais girdisi svilpimas su kitais ne... Auksti siek tiek astroki,tiesa pakeitus stiprintuva i polk audio astrumas zenkliai sumazejo,bet man tokie auksti patinka,skonio reikalas. Lyginant su spx'ais jie turi daugiau draivo,naturalumu gal but ir nusileidzia,cia jau reiktu vietoj aiskintis.
Ir tik nepagalvokit kad esu watu auka,taip, toks buvau kai komplektavausi sistema,bet kuo toliau tuo labiau suprantu kad tai briedas,slegio man dabar per daug,su uzdara deze papuciau 131db,o dabar ieskausi kazko silpnesnio bei muzikalesnio.Akustika siekiant maximalios kokybes irgi reiketu keisti,bet mano dabartinius poreikius jie pilnai tenkina(patinka neveluojantis "bosas" priekyje),o kai primeti kiek kainuotu geresne alternatyva tenkinanti mano poreikius,tektu moket dvigubai,o tai tik dar labiau skatina likt su tuo ka as turiu,nors tiesa pasakius nesiskundziu
cia tokia apzvalgele polk'u gal kam kada idomu bus pasiskaityt...