Na man 1 omh reikalingas, nes subai 2 omh, taigi stiprintuvui truksta smarves....... ir tiek. Cia juk tik info. Kas iesko kazkokios info gal tai pagelbes.
kam privalumas tas 1ohm, o kam tas pats kad kieme besimetantis pagalys
groja kaip iš kibiro
Na man 1 omh reikalingas, nes subai 2 omh, taigi stiprintuvui truksta smarves....... ir tiek. Cia juk tik info. Kas iesko kazkokios info gal tai pagelbes.
Turiu stiprą audison 3031 ir, kiek rastam internete manuale skaičiau, jo galingumas 2x24rms. Tai norėjau paklausti ar jis normaliai išgrotų komponentus, tarkim, po 60rms ar jis beveik tas pats, kas nuo garsiakalbius jungti nuo mago?
Ne RMS rasyk, o modeli duok. Bet man atrodo - kad isgros kuo puikiausiai.
Nes normali akustika dazniausiai yra pakankamai jautri.
Gros, tik labai didelio slegio nesitikek. Reiktu siam stiprui akustikos jautresnes ir kaip pakaitala mago vidaus stipro kokibisko pakaitalo.
Normaliai uztenka kokiu 50-70 WRMS kanalui.
Zeal without knowledge is a runaway horse.
Na, taip.
Tai manot jį verta jungti prie komponentų, bus naudos?
Jei laikinai, gali pazaisti
Zeal without knowledge is a runaway horse.
o as manau pasijunk ir pamatysi kol cia galvoji butum kelis kartus pasijunges ir paklauses,
beje vatai nieko nereiskia
Faktas, kad dažnai meluoja vatus į didžiają pusę, bet ar gali stipras viršyti gamintojo nurodytus parametrus?
Ka gero ar blogo galit papasakot apie MB Quart stiprintuvus.Kaip supratau, Maxxsonics'o padalinys europoj.
Na nelabai kas rašys maziau wRMS nei yra. Rimtesnės firmos juos rašo tikslesnius dažniausiai.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Skaityk čia, gal susiprasi: http://forumas.i-klubas.lt/showpost....62&postcount=3
Truemayhem > Dar tu gyvas?
Kaip čia suprasti, jog negaliu jam parašyti privačios žinutės? Nes kaip suprantu, tik jis vienas iš šio forumo bandė Magnat RX44 ir dar daugelį kitįų. Dėjo jam balus, žino už ką. O mane domina stipriai sitas aparatas...
Atkreipk dėmesį,po jo niku
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Sveiki, nesu turejes daug stiprintuvu, mazai patirties pas mane.
Siuo metu turiu stiprintuva Monacor HPB-400 4ch groja padoriai, gal del to kad nesu turejas geresnio, siuo metu ruosiuos isitaisyti suba ir stiprintuva normalu,masina pas mane universalas. Magas CDA-9856r noris susideti vienos firmos viska, delto pirmenybe teikiu alpine. Kokios nuomones apie ALPINE MRV-F357 mane gazdina daug isejimu. Ar tures jis galios gerai groti? protingiausia gal butu monobloku uzmaitinti Suba?
D.M.
Sveiki, bandžiau visokio plauko šlamšto, kaip liaudyje sako iš " š " vašką išspausti-nesigavo niekaip. Kokybes ir kainos santykis pas mane automobilyje tenkina toks:
Stiprintuvas DLS ULTIMATE A series (komponentai su jais nuostabiai skamba DLS REFERENCE R6A)
o šaltinis?
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Kaip jums sitas stiprintuvas, kokybiskas, kaip apskritai GZ stipriakai? http://www.audiolitas.lt/ground-zero...da858fb0a5e7fc
Logiska ji jungti su gamykline iranga ( 2 komponentai ir 2 auksti) ir prideti suba nauja? Tada planuociau netolimoje ateityje isideti naujus komponentus ir gal ir susidarytu kazkokia sistema... Jei reikia kazkokiu duomenu ar poreikiu tik tarkit zodi
Jei reikia: automobilis a4 95', klausoma muzika ivairi, bet daugiausiai su zemais.
turėjau spektron spa 450z 4*42rms priekiui.grojo tikrai gražiau nei magnat clasic 180 ar x two. buvau visai patenkintas juo
dar radau toki tinklpi kuriame kiek supratau parasyti tikslus testuoti senesniuju stipreku vatai kiek is rasomu yra istikruju http://amp-performance.de/416-Alphasonik-PMA2300A.html domejaus cia tokiu alphasonik
Bookmarks