Fonui sudaryti reikalingi tik vidutiniai ir nedidelė dalis aukštų.Kitaip tariant tinkamiausi garsiukai yra 10cm vidutiniai .Jei garsiai klausai juos reiktų apriboti iš apačias.
Sveiki,
ieskau 13cm komponentu/ koaxialu i gala. Poreikis skambetu taip: "kad gerai apkrovas laikytu", kadangi muzika klausau l. garsiai (biski glusas is prigimties), plius duslintuvas ne patys tyliausias..
13tukai todel, kadangi didesniu neikisi i palange ir ten dabar jau 13 stovi su visais laidais filtrais ir t.t., zodziu kad per daug perdarinet nereiktu. Masina W124 300CE (kupé), jeigu kam reikia.
Dabar stovi CDT Audio (520 lyg ir modelis, 13cm komponentai). Nepatinka, negirdziu as ju.
Is esmes man galo reikia tik fonui, nes prieki Focal Utopia 180w, sitais beveik patenkintas, bet vat is galo kazko lyg ir truksta. Stiprintuvas STEG QM 105.4 jei kam to reikia.
Yra tokie JL Audio XR 525?? Ka manot? Cia siaip, kaip pavyzdys.. Ai dar yra kazkokia seniena Focal 5v, kaip sitie??
Nu zodziu, reikia kazko, kad neperplystu, biski per daug garso uzsukus or smth.
Jei kas ka turit pasiulyt, nupirkciau.
Sorry, jei kam sitas klausimas nesuprantamas, noreciau kad bereikalingu komentaru "kaipo pasikeisk duslintuva arba prasiplauk ausis" nerasytumet
Aciu uz atsakymus.
Fonui sudaryti reikalingi tik vidutiniai ir nedidelė dalis aukštų.Kitaip tariant tinkamiausi garsiukai yra 10cm vidutiniai .Jei garsiai klausai juos reiktų apriboti iš apačias.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Moderatorius: DV-ART jei ir toliau piktybiškai elgsiesi rašysiu adminui, kad uždėtų baną. jau ne kartą buvai perspėtas dėl prekių stumdymo ne tam skirtoj vietoj
tel.865979181
ir vel prekybininkas išlindo, rašykit į privatą. :smt018DV-ART link=topic=4117.msg41327#msg41327 date=1154455575 rašė čia:
parasyk modeli ir kaina i alexcyr at takas.lt //arba// aleksandras.cyras at europarl.europa.euDV-ART link=topic=4117.msg41327#msg41327 date=1154455575 rašė čia:
paimciau arba pilna komplekta arba tik pacius dinamikus, nes crossai ir tweeteriai pas mane nuo seno yra like.
O galima paklaust kam tas fonas gale? Negi tam kad muzika skambetu kazhkur priesh akis ar galvoje o ne ant kapoto?
Na vieniem reikia, kitiem nereikia. Man, pvz., geriau skamba, kai muzika pasipildoma is galo ir sukuriama ale pseudo erve. Aisku, tuoj hi-endscikai susoks sakydami, kad nefik misraine daryti su n trukdziu ir is visu kampu sklindanciu garso signalu. Kiekvienam savo, man geriau skamba sitaip ir vsio.Garis link=topic=4117.msg41414#msg41414 date=1154530770 rašė čia:
tas skambejimas is galo yra daugiau pripratimo reikalas.. pas mane nera gale nieko, apart subo, o erdve gaunasi puikiausia, nieko netruksta. suprasciau jei kinui, bet muzikai nereikalingas galas, jei normaliai instaliuotas priekis..
Manau užtektų palyginti su nebloga stereo sitema taviškę su galinėm kolonėlėm ir pripratimas dingtų. O![]()
aš irgi visą laiką visiems ragus atstatęs tai tvirtinau- kol neišgirdau geros sistemos ir suinstaliuotos puikiai :supz: gryžęs i savo auto nelaukiau nieko iškart pjoviau laidus einančius į galinę palangę :smt021stillphreakin link=topic=4117.msg41426#msg41426 date=1154533631 rašė čia:
+37061857133 edmas
katik susijungiau naują sistemą...pasijungiau gale fonui sudaryti coaxlus mažiukus...mano nuomone,jie tik viską gadina...
Real master saund (RMS)
Pabandyk uždengti aukštadažnį ir apriboti iš apačios žemus .
Artūras S link=topic=4117.msg41446#msg41446 date=1154541449 rašė čia:
ops: nežinau,kaip apriboti žemus iš apačios
ops:
šiaip tai aukšti lyg ir ok...tik daugiau uz+savus volume is coax'ų pasigirsta kliunksėjimas ar kažkas panašaus...tas bjaurus garsas ir nervina...galvoju išvis juos atjungti...bet be jų,klausant tyliai,blogai...
gal dėl to,kad pigūs komponentai priekyje?
Real master saund (RMS)
gal jautrumo trūksta.Apriboti galima arba su stipro HP filtru arba skaitmeniniu magoPVZ Alpinose aukštesni modeliai.
as galą pajungęs nuo mago.tai lieka tik du variantai: 1. keisti magą.2.išvis atjungti galą :smt017
Real master saund (RMS)
3 komponentus kitusttadaz link=topic=4117.msg41458#msg41458 date=1154548669 rašė čia:
1+2+3= :supz: :supz: :supz:
+37061857133 edmas
man pvz gale irgi reikalinga akustika, nes veze karta mane namo nekokiam stovi , tai net issiblaiviau kaip gale viskas blogai groja ir nieko nesigirdi. tai vat ir sau sumesiu kokius hertz hsk165 ar rainbow kokius ekstra atvejui, tikiuosi nebus labai blogai.
Bookmarks