mano ir 10 skeitė
Kažkur dar esu skaites, kad būtent šis magelis neskaito CD-R irašytu greičiau nei 4x greičiu tiesa ar mitas?
mano ir 10 skeitė
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Tada mėginsiu lazeri valyt, dėkui už patarimus.
Pirmiausiai tai pasidaryk disko atvaizdą, tada iš atvaizdo įrašyk diską. Jei neskaito tada žiūrėk techninę pusę.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Dėkui Artūrai tavo patarimas padėjo Šita alpine tikra atgaiva po 88rs.
Sveiki, susidomejau ir as alpine 7906r atgaivinimu.. cd-r skaitydavo gerai, tik vat beda, kaskokie vandalai belekaip buvo pajunge, tai dabar nera fiskes, mastau vest kad isvestu laidus, ar yra geresniu ideju? nes fiskes manau negausiu jai.. ir dar klausimelis, ar sitie aparatai be stipriaus veikia? nepykit uz durnus klausimus, pirma kart tenka su toke alpine susidurt..
parduok mums geriau
nia.. susigundziau pasijungt pats.. beto negausiu lt tiek kiek ji yra verta.. :P taigi, butu malonu jeigu patartumet..
veikia, bet nieko negirdėsi, nes vidinio stiprintuvo neturi
ajsku, reik stipriu ziretis..
o sejp idomumo delei, kiek toks daiktas vertas butu?
Last edited by alvizzz; 2010-04-27 at 09:04 PM.
"atvortke" pardavinėja, tu jo ir paklausk už kiek jis atiduotų
siulom kainas: parduodu /////Alpine 7906r, su cd skaitymu nebuvo jokiu problemu, tiek orginaliais tiek CDR. nera fiskes ir stalciaus.
862907228
tikrai, kad vargo matęs nors labiau domintų iš galo fotkė, kaip ten ta fiškė atrodo, o kolkas 50 litų
vargas tas tik toks kad >> ir << knopkes nutrintos, ir ratuko ner... seip realybei geriau atrodo..o svarbiausia, kad kiek pamenu neblogai skaito.. manau donora panasaus modelio turint viska galima sutvarkyt.
klausimas, kokiu modeliu iso jungtis dar jai tiktu?
neverta ji tų 300lt apie kuriuos svaigsti
čia greičiau kaip lazerio donorą tokį jamt, nes prekinės išvaizdos visiškai neturi
Kadangi neaišku kas jam yra tai su tokiu korpusu mano manymu prikelinėti neverta Pirkau seniai už 50Lt pusiau veikiantį 7903, korpusas gražus, atrodo beveik ir veiks, bet... dabar jau virš 300Lt gavosi iš to 50Lt ir vis dar neveikia kaip turėtų
man tas daiktas gi nedega.. pirkit grazes, mokekit po 300, o kai neskaitys, kiskit y lazerius kuriu sunkei pritaikyt ir t.t...P ir nejuokaukit su tokiom sumom kaip 50lt del nutrintu dveju knopkiu ir ratuko nebuvimo..
tai kad jis ir šeip patrintas kai reikalas, lyg butu nešiotas be dėklo pas moterį rankinuke
groja kaip iš kibiro
ne nu pyktis ant tokių pardavėjų ima, įlėkė į forumą pamatė kad grojantį magą iš kažkokio rūsio ištraukė ir ieško durnų. visu pirma jei rimtai pardavinėji dėk skelbimą į atitinkamą vietą, o toliau jau įsidėk į auto ir pažiūrėk kaip kenčia dizainas nuo tokio nunešioto snukio (ir nutrinta pas tave visa morda ne vien knopkės) ir tada paskaičiuok kiek kainuoja atstatymas iki idealaus stovio
Atrodo lyg kam nors čia dega ledinius legendinius dalykus čia chebra pardavinėja už tiek už kiek šiais laikais kas nuperka, o ne už tiek, kiek prieš kurį laiką "eidavo". tai tavo lūkesčiai šiam kontekste truputį perdėti. Jei taip, tai kabink į skelbimus ir lauk, gal sulauksi, gal apsigalvosi
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Jūs mane netaip supratot, kainą patys iškelet iki 300 nemate mago, o dabar jau stumiat kad as beprotis ir toki mega už 300 stumiu... tiek kad diskutuodamas supratau, jog vesdamas laidus tiesiogiai aš jį tik sugadinsiu, o investuoti nesiruošiu daug.. tai protingiau butu parduoti už protinga kainą...
Anapus ekranų pilna įvairaus plauko aferistų, ir šiaip šūdmalių. Ne vienas nuo ebeju visokių nudegė dykučio besivaikydamas.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
į dūdą tokiam manau
Sveiki,
Atsitiko tokia problema mano 7906r grojant diskam pradeda trūkinėti muzika. Tarkim per 3-5 minuciu daina sutrūkčioja kokius 5 kartus. Trukčiojimas trumpas, toks kaip kad buna per duobe pervažiavus ir nenuskaito CD. Bet man trukcioja ir nevaziuojant. Su radiju tokiu problemų nėra. Diskai tvarkingi, nesubraižyti, originalus.
Kas tai galėtu būt per problema ir kaip ja būtų galima sutvarkyti?
Bookmarks