man tas daiktas gi nedega.. pirkit grazes, mokekit po 300, o kai neskaitys, kiskit y lazerius kuriu sunkei pritaikyt ir t.t...P ir nejuokaukit su tokiom sumom kaip 50lt del nutrintu dveju knopkiu ir ratuko nebuvimo..
![]()
man tas daiktas gi nedega.. pirkit grazes, mokekit po 300, o kai neskaitys, kiskit y lazerius kuriu sunkei pritaikyt ir t.t...P ir nejuokaukit su tokiom sumom kaip 50lt del nutrintu dveju knopkiu ir ratuko nebuvimo..
![]()
tai kad jis ir šeip patrintas kai reikalas, lyg butu nešiotas be dėklo pas moterį rankinuke![]()
groja kaip iš kibiro
ne nu pyktis ant tokių pardavėjų ima, įlėkė į forumą pamatė kad grojantį magą iš kažkokio rūsio ištraukė ir ieško durnų. visu pirma jei rimtai pardavinėji dėk skelbimą į atitinkamą vietą, o toliau jau įsidėk į auto ir pažiūrėk kaip kenčia dizainas nuo tokio nunešioto snukio (ir nutrinta pas tave visa morda ne vien knopkės) ir tada paskaičiuok kiek kainuoja atstatymas iki idealaus stovio
Anapus ekranų pilna įvairaus plauko aferistų, ir šiaip šūdmalių. Ne vienas nuo ebeju visokių nudegė dykučio besivaikydamas.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
į dūdą tokiam manau
Atrodo lyg kam nors čia degaledinius legendinius dalykus čia chebra pardavinėja už tiek už kiek šiais laikais kas nuperka, o ne už tiek, kiek prieš kurį laiką "eidavo". tai tavo lūkesčiai šiam kontekste truputį perdėti. Jei taip, tai kabink į skelbimus ir lauk, gal sulauksi, gal apsigalvosi
![]()
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Jūs mane netaip supratot, kainą patys iškelet iki 300 nemate mago, o dabar jau stumiat kad as beprotis ir toki mega už 300 stumiu... tiek kad diskutuodamas supratau, jog vesdamas laidus tiesiogiai aš jį tik sugadinsiu, o investuoti nesiruošiu daug.. tai protingiau butu parduoti už protinga kainą...![]()
Bookmarks