Radau pas teva alpine7906R ji be stipriaus groja? nes cia kazkas pridirbta su laidais ir neaisku kas.jei kas galit padet i skype parasykit kns_fufkisdekui
Radau pas teva alpine7906R ji be stipriaus groja? nes cia kazkas pridirbta su laidais ir neaisku kas.jei kas galit padet i skype parasykit kns_fufkisdekui
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Prikeliant seną temą norėčiau paklausti, įsigijau alpine 7906R Viskas labai gerai originalius CD skaito be problemų, bet su įrašytais CD-R problema. Iš kruvos mano seniau irašytu CD-R groja tik 1. Kokie galėtu but sprendimai ar bandymai, kad skaitytu CD-R bandyti įvairius CD, valyti optika gal ar dar ka? Ar šis magelis tiesiog nenori skaityti CD-R ir viskas.
bandyk lazeri nuvalyt su sausa vata,man padėjo.ir skaitė cd-r
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Kažkur dar esu skaites, kad būtent šis magelis neskaito CD-R irašytu greičiau nei 4x greičiu tiesa ar mitas?![]()
mano ir 10 skeitė
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Tada mėginsiu lazeri valyt, dėkui už patarimus.
Bookmarks