Sveiki,noriu pirkti komponentus ir neapsisprendziu ka isigyti.Kaina iki 800lt gali buti siek tiek daugiau,muzika klausoma club,house,hip-hop.
Sveiki,noriu pirkti komponentus ir neapsisprendziu ka isigyti.Kaina iki 800lt gali buti siek tiek daugiau,muzika klausoma club,house,hip-hop.
alpine spx
Tik ne spx.. yra tikrai geresniu pasirinkimu uz ta suma, kad ir RS AUDIO BASE
Ir klausomi muzikos stiliai nelabai tinkami spx.
o kajp kokie phase?ar hertz?
kaip tarkim kokie hertz HSK165?
Pats Hertz esu mažai klauses tai nžn.
O gal tu sugebėtum susilituoti krosus tai būtų daugiau laisvės, nes galėtumėm komplektuoti.
Na pats tai nelabai,bet zinau kas sugebetu,tai ka siulai?
Parasyk savo manymu geriausia komplektacija uz mazdaug 800lt ,buciau dekingas O![]()
Tvirtinti, kad geriausia negaliu, bet aš pabandyčiau Helix S806 Competition priešbosį, o aukštadažnį pagal skonį pvz. SPX man patinka. kaina gaunasi 458+399=857Lt tik nelabai lieka pinigų filtram, bet gal atrasi, o gal duos pardavėjai bent šiokią tokią nuolaidėlę.
Jei duryse galima padaryti dėžutes tai gali pirkti tiersiog visa SPX komplektą. Esu įdėjau SPX-177R į dėžutes ir rezultatas buvo geras. Žmogus klauso muziką panašią į tavo ir buvo labai patenkintas. Prieš tai klausėm durelių turyje tai nebuvo ryškaus kietesnio priešbosio tad nelabai tiko tokiai muzikai. Beje durelės buvo be garso izoliacijos, o tik su vibro tai gal dėl to nžn.
i kiek litru ikisai jai nepaslaptis?Aiwaras link=topic=4162.msg41842#msg41842 date=1154942624 rašė čia:
Patingėjau matuotiops: maždaug link 10L eina
Gal iš nuotraukų maždaug bus aišku.
Aivarai kokiai masinai darei tuos podiumus?
Ogal kas nors yra neblogo uz 800lt ,kad krosu nereiketu lituot?
įtariu mazda į opel panašu tikErnasGTD link=topic=4162.msg42041#msg42041 date=1155132143 rašė čia:
[-(
+37061857133 edmas
esu beveik tikras, kad mazdai 323f BA :supz: gal galima daugiau nuotraukų? pas mane toks auto ir galvoju su stiklo audiniu pažaisti durelėse ir bagažinėje.Edmas link=topic=4162.msg42065#msg42065 date=1155151794 rašė čia:
Taip, auto 323f BA. Nuotraukom čia ne vieta. Būtų ne į autoriaus temą.
Tai daugiau nėra minčių dėl komponentų už 800lt?
Kas geriau ar alpine SPR-17LS ar hertz HSK165?
taigi sakei už 800lt ieškai,o Hertz kainuoja 600Lt,tai kaip čia..? :smt017ErnasGTD link=topic=4162.msg42212#msg42212 date=1155317442 rašė čia:
![]()
Tai 800lt max komponentams,o radau keleta variantų ir pigesnių ,taip dar geriau OTik įdomu kaip jie groja.
Sveiki.Taip pat suku galvą tuo klausimu :smt017komponentai už apie 800lt.Galvojau Focal Polyglass,bet pasirodo ir jų LT nėraloju:Tai dar yra Eton RS160,AudioDevelopment AD6.Ką apie juos mano žinovai?
Darka kokia muziką klausai?
Kaip ir tu :supz:Bet nespjaunu ir į roką,soulą,nu laaabai retai į popsą.Tai noriu labiau neutralios sistemos.
Na Focal ir Eton bumčikui mano manymu nelabai turėtų tikti ,o dėl AudioDevelopment AD6 nieko negaliu pasakyti.
Na jei bumsėt,tai kaip aukštesnio lygio klube :supz:Žinai bumsėjimui didžiausią įtaką daro subas ir jo db kiekis :smt023O man reikia,kad ir vidurius su aukštais kokybiškai iššauktų OStipras Audison LRx,magas Clarion DXZ858.Tai reiktų švelnesnio tvyterio ir gerai savo darbą atliekančio midbaso O
![]()
pas tave stiprintuvas audison LRX2.250?
Ne OLRx4.300 O tu tą turbūt autopliuse aptikai? O
![]()
Mačiau jį ir autopliuse,bet ieškausi naujo,mano manymu tikrai geras stiprintuvas komponentams LRX2.250.
Man maniškis patinka.Geras pasirinkimas :supz:Jei naujo nori,tai dyleriai turėtų turėt,ar ir su jais kaip su Focal OPrie jo dabar noriu komponentų su švelnesniu tvyteriu.
Bookmarks