Citata Artūras-M link=topic=4177.msg44890#msg44890 date=1159913277 rašė čia:
http://forumas.i-klubas.lt/index.php...u=2;sa=account

Šiaip niekas neužsiima be reikalo kišti į No PM. Per dieną normaliai iš forumo administratorius gauna apie 20 - 30 žinučių, apie nepristatytų laiškų gražinimą. Dėl vienkartinių niekas nesikabina, tačiau kai tai su adresatu patampa sistema, tuomet rekordininkai ir tampa be galimybės naudotis PM.
Rašinėti kiekvienam ir prašinėti, būk geras susitvarkyk, kainuoja per daug laiko.
Nu blin... aš kažkaip galvojau kad su adresu pas mane viskas tvarkoj, nes ankščiau dažnai į savo normalų meila gaudavau pranšimus tipo moderatoriui, užtai ir galvojau kad viskas ok, bet kaip čia tiap vyksta aš nžn. Kur galima pasižiūrėti koks meilas užregistruotas, nes prie profilio nerandu... normalus meilas yra exonnn@gmail.com

čia va įrodymas kad nemeluoju:

O beto jei pažiūrėtumėt į patį apatinį laišką tai pamatytumėt jog ir registrvausi aš jau su šiuo meilu. o meilas exonnn@hotmail.com yra mano msn adrese nes aš su juo loginuos ten o realiai tokio meilo nevartoju, tai kodėl man yra siunčiamos žinutės į meilą kuris yra parašytas msn'o kontakte ?

Ar galėčiau atgauti PM ?