Citata "Svajūnčikas" rašė čia:
Citata "spydas" rašė čia:
Tave cia suprasti, kad nesi patenkintas scena prieky ar dar kuom? Nesiule cia tau niekas "pliusais - minusais" pazaisti - geimsas yra toks prikolnas. Pas mane midrange vairuotojo pusej + su - sukeisti - visai kitas skambesys Nu ir galinius komponentus taip pridusinti, kad tik aidas ju liktu, o picialkas is galo visai kastruoti ir kam nors padovanot. ne todel, kad ivolga, bet todel, kad joms ten ne vieta apskritai. IMHO cia viskas aisq :wink:

Na dėl pisčialkų tu jau man minėjai....... kol kas dar jos ten stovi (vis gi daug vargo reikėjo kad jas sudėti :-D ). Šiaip aš jas prislopinau, ir nukreipiau į galinį stiklą, taigi girdi tik gale sėdintys (man taip rodos).

Dėl fazių sukeitimo tai man naujiena :shock: Beje "midrange" tu vadini 16-tukus ar 10-tukus ? Ar aš čia labai lievai paklausiau...... :-D

Tavo atveju jeigu ir keisti fazes tai tik aukstadazniams, aisku gali bandyti ir preisbosiams, bet galiu pasakyti kad ant priesbosiu labai smarkiai pabloges grojimas. Su aukstadaznem ne taip ryskiai jausis.