+37061857133 edmas
Valdas geras diedas, tik gal alaus buvo padauginęs, tai išsidirbinėja. Už tai privalės atvažiuoti į susibėgimą![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
+37061857133 edmas
мултиязычность правильно будет мультиязычность![]()
Zeal without knowledge is a runaway horse.
правильно колега, виноват, каюсь![]()
коллега
великий могучий и тяжелый русский язык![]()
Украинский не есть Русский
http://ru.wiktionary.org/wiki/%D0%BA...B5%D0%B3%D0%B0
manau blokavimas del LT raidziu nera gera mintis Arturai , visgi Ne LTgramatikos forumas cia. Telefonuose sunkiai randamas toks dalykas.
Last edited by Ramunas; 2009-11-07 at 05:08 PM. Priežastis: priedas
Aš rašiau ir su lietuviškom raidėm iš telefono....
Taisyklės yra, o kaip įstengti jų laikytis, kiekvieno asmeninis reikalas.
Štai tokia mano nuomonė.
Kokiam čia telefone nėra LT raidžių? Mano buvusi Nokia 6100 turi LT raides (tik reikia lietuvišką meniu įsijungti), delninukas irgi turi (tiesa, 3rd programų pagalba), tėvo Nokia su symbian'u taip pat turi tas LT raides... Ne sms'us rašot, kad su LT raidėm mažiau ženklų gali parašyt vienoj sms, ko pasekoje lietuviškos sms tampa brangesnės nei šveplos :/
Ramūnai, tą tau atsakiau į asmeninę žinutę ir visi kiti ieškantys pasiteisinimo telefono prisidengimu nesivarginkite. netingėkit paspaudyti klavišų ir bus gerai. kiek žinau jau lietuviškai buvo galima rašyti nuo tada kaip dar internetas telefone buvo stebuklas. telefoną turiu nuo 1991 ar 2metų (anksčiau naudojausi skolintu ar laidiniu) pirmasis buvo "plyta" nokia net neatsimenu modelio tas su 12 cm ilgio antena dar dirbantis ne gsm o nmt tinkle. tas nerašė lietuviškų simbolių. vėliau sekantis 5120 ir visi po jo iki šių dienų sagem siemens sony ir kiti puikiai susitvarko su dauguma pasaulio kalbų. ekranai dar nebuvo spalvoti bet rašyti ėjo. neina rašyti - nerašyk.
neatsimenu kuris narys, negali ar nemoka rašyti taisyklingai, bet forume rašo kaip pridera. parašo be tam tikrų simbolių ir paskui kur reikia padaro copy/paste. rezultatas vertas pagyrimo.
Last edited by Edmas; 2009-11-07 at 09:47 PM.
+37061857133 edmas
Aš žaviuosi, kaip lietuviai stengiasi pamiršti tai, jog jie yra lietuviaiKam sunku rašyti lietuviškai, rašykit angliškai, vokiškai, rusiškai, japoniškai, kinietiškai ir tt
![]()
Šiandieną gavau PM.
.radical rašė čia:
įspėjimas buvo duotas šiame pranešime. nors prieš tai rašytame to paties forumo nario pranešimas atrodo taip... toliau komentuoti nematau prasmės. ir perspėju, (tiksliau primenu nes blokuotų jau buvo dėl "administravimo aptarimas ne vietoje...") viešai visus jog nerašytumėt PM dėl tokiu veiksmų, nes galimas tašku padaugėjimas ir niekam nepaslaptis jog surinkus 10 gaunamas automatinis blokavimas. visi kas mano jog įspėjimas duotas nepelnytai prašome rašyti ir diskutuoti tarkim čia
+37061857133 edmas
mano manymu kad automuzikos domejimasis labai nyksta pas mus tuo paciu ir forumas eina i pabaiga...kam dar varzyti rasmenimis mazinant dalyviu skaiciu svarbu nesikeikt, nerasyt kaimietiskai ar dar kokiom tai "sustrom" frazem. Ar cia esme kad nebus varneliu ant kai kuriu raidziu. Smarkiai sureiksminta ir perdeta visa tai. Reikia dziaugtis kad dar kazkas kazka raso...
Kad gulėtų tvarkingai
Šimtus kartų buvo šnekėta šia tema ir garantuoju, kad kol aš gyvas, forume bus privaloma rašyti normalia žmogiška šneka. Po manęs nors ir tvanas....
Šiuo metu žmonėms apskritai yra sunku pragyventi, o garso aparatūra yra prabanga. Bet ryšium su tuo, kad vietoj aparatūros montavimo ravi braškes nebūtina patapti beraščiu nesugebančiu normaliai užrašyti savo minčių.
Kovoti, tai kovoti, bet kam entuziastą tokiam ilgam laikotarpiui nuo forumo atjunginėti, tai vistiek nedaeina. Forumas merdėja, nes informacijos sukaupta per akis. Reiktų geriau ieškoti būdų kaip išjudinti iš stagnacijos taško. Nors jei šio forumo tikslas būti tik knyga apie auto audio visai Lietuvai, tai tikslas pasiektas, galima konservuot![]()
Black Scorpio - pats savo devizui prieštarauji
Gali leist rašyt kaip nori - nori - "šveplai", nori - "sveplai", nori - "shweplay" ar "szwiaplaj" - jeigu forume nebėr įdomaus turinio (žali jo nepadarys, o ypač tokie, kam šiais laikais atrast Lt raides yra iš principo afigiena problema) - naudos iš to laisvumo bus tiek pat, kiek leidus čia robotukams pardavinėt viagrą. Gaila, aišku, kad taip yra, deja, ne raidėse esmė ir nėr čia ko iečių laužyt.
P.S.
Jei leisti jaunimui šūdu ant sienų rašyt - kaži ar padidėtų susidomėjimas raštingumu bei bibliotekomis? Ar bent jau elektrotechnika?![]()
The only brand I can not stand is a music that I hear.
jei gerai pagirdys Deivis Artūrą M. per susitikimą, gal ir sumažins jam bano laikąkaip Hippy buvo ir Arūnui
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
Bookmarks