Galų gale įsidėjau tuos garsekalbius :smt020
Tik dabar laikinai esu juos pasijungęs nuo mago ir aukštų kampo dar nepasigavau. Kai viską pabaigsiu, tuomet pakomentuosiu išsamiau O![]()
Čia yra pigi serija ir filtram reikalavimų niekas kelti negali.Pasiimkite komponentus už 1500lt ir pasidarys aišku už ką reikia pinigus mokėti.Ir ten nieko nereikės perdaryti.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Galų gale įsidėjau tuos garsekalbius :smt020
Tik dabar laikinai esu juos pasijungęs nuo mago ir aukštų kampo dar nepasigavau. Kai viską pabaigsiu, tuomet pakomentuosiu išsamiau O![]()
O kaip junkti nuo stiprintuvo ? HP ar FULL ?
HP apie 80Hz.
Ne visais atvejais.Viskas priklauso nuo visos sistemos projekto.
Na ir parašiau APIE.Nes manau,kad tie Morel Pulse nelabai patems nuo sakykim 50Hz.
Morel nepatemps.Viskas priklauso nuo to kaip pagamintas garsiukas.Geri garsiakalbiai groja kokybiskai labai platu diapozona taciau kainuoja jie nepigiai.
Tai dar prie to pačio paklausiu. Laidus pro kurią pusę geriau vest? Pro lineikas ar pro maitinimo laidą?
Ir dar : Ar yra koks skirtumas tarp mago priekio ir galo ? Aš čia apie paprastus magus. Man rodos, kad ne...
Skirtumo tarp priekio ir galo nėra.Tarpblokinius laidus reikia vesti kuo toliau nuo maitinimo ,o kolonėlių laidus geriau irgi vesti atskirai.Kadangi juose signalas yra aukštesnio lygio tai triukšmų jie taip "nebijo" kaip tarpblokiniai kabeliai.
Tai gerai, pas mane pro vieną pusę eina lineikos. Pro kitą maitinimas. Dabar reikia atvest nuo stipreko laidus į priekį, tai pro kur man geriau vest ? OArtūras S link=topic=4201.msg47056#msg47056 date=1163609290 rašė čia:
Pro vidurį vest nesiruošiu![]()
Jei per vidurį nevesi tai vesk pro bet kur.
Dėkui už atsakymą. Pabandysiu pro lineikas. Tikiuosi nefenuos O![]()
Bookmarks