Citata "Makalas" rašė čia:
Taigi kaip suprast yra VHC serija, taip vadinama GOLD ir VC serija. VC serijos komponentai yra pigesni, tačiau atkuriamu dažnių juosta yra platesne:

VC: 16cm, 120W, 91dB, 45Hz-25kHz, šilkinis aukšto dažn. garsiak. kaina 290 lt

VHC: 16cm, 140W, 91dB, 65Hz-20kHz, 1" šilkinis aukšto dažn. garsiak. kaina 450 lt

sakyčiau kainu skirtumas gana didelis, na o koks skirtumas tarp ju, ar jie kuo nors labai skiriasi? Kodel kainu skirtumas toks didelis? kaip kokybės skirtumas?

dėkui uz atsakymus
Na nekreipk per daug dėmesio į tai ką ten rašo, 16-tukai negros kaip subas bet kokiu atveju. Jei turi subą, tai manau vis vien dažnius komponentam iš apačios reikia pjauti.

Beje aš ilgą laiką pas save turėjau VHC-6.21, tai patikėk jie netgi labai žemai priešbosį groja.

Dabar kuo skiriasi. Tai manau čia jau kažkas apie tai kalbėjo, kad VC labiau tinka jungti nuo mago, o VHC per stiprintuvą. Nes VC popierinis difuzorius yra lengvesnis-jautrsnis. Aš pirkau VHC Autonatoj, bent jau tada rekomendavo kaip geresnius už Axton'us ir prastesnius už Focalus 8) . Taigi pasirinkimas tuomet buvo aiškus. Beje, kažkur prieš pora mėnesių buvau Lapine, tai man VC seriją labai netgi gyrė.

Taigi nuo tavo instaliacijos sudėtingumo priklausys ir komponentų pasirinkimas.