nu ok
nekoks iš manęs pasakotojas, bet bandysiu,
taip nuo ko čia pradėt
pirmiausia, turi dėžę, ją raitu nušpakliuot, labai idealiai nebutina, bet kuo tiesiau tuo lengviau bus vėliau, tada imi fanieruotę, ji buna lapais maždaug 0,7x2000X200mm susipjaustai reikimno ilgio(paliekant apie 5mm užlaidą), kraštai nevisada buna tiesųs tai yra sudejus du lapus lieka tarpelis, toda reiktu patiesinti, sudedi ~1-8lapus suspaudi tarp lentų kad liktu apie 1mm ir su švitriniu popierium nušveiti ir taip iš abieju pusių, tetpi ant faneruotės lapelio klijus (kokius tai jau fantazijos reikalas, šeip dažniausiai neudojamas lipalas, bet jis man nelabai patinka) dedi ant dėžės ir prispaudi, galima prislėgti ir palikt džiūti, tada labiau tiktu klijai kurie yra nevandens pagrindu todėl man ir napatinka lipalas, arba aglima uždėjus papą prilkepinti jį ligintuvu "prosu" tada lipalas labai tinka, bet taip neišeis padaryti dedelės žės, nes nespejus visos laiku sulyginti fanieruotė nuo drėgmės susiraito, taip padarius vieną dėžės šona reikia nulyginti paliktas 5mm užlaidas, pjauti nerekomenduojam nes nuskilinėja, geriausia nušveist švitriniu popierium, arba juostiniu šlifuokliu, ir taip iš visų pusių
jaučiu atkalbėjau visus tuo užsiimt :smt017 nu bet su plionke vaizdo nepalyginsi, ir daug tvirčiau viskas, labai nesunku įbrėžimus pataisyt, visgi naturalus medis, vienas veikėjas net bandė man įrodyd, kad viskas iš medžio masyvo
pridedu nuorodą į debilų, šudarankių, piniguočių, užsieniečių forumą su daug nuotrauku kaip gamino kolonkes (taipat ir fanieravo), rezultatas neįtikėtinas, nu bet procesas :smt017 jopararai ir sugebėt taip http://www.faktiskt.se/modules.php?n...sc&start=0
Bookmarks