Citata pharaon link=topic=4279.msg43007#msg43007 date=1156840682 rašė čia:
Citata Panchio link=topic=4279.msg43001#msg43001 date=1156834007 rašė čia:
Idomiai, uz ~1000Lt neina tik Kolonėlių isidet? Kitu uz tiek ir stiprintuva, ir mageli, ir koloneles isideda...
Na patarkit ar i palangė susukt kokias elipses, ar i standartiniu vieta kažką det, koki bosa? Ir kur isigyt?
dėkui
Čia žinok visada taip patarinėja,jei nori rast pigesnę sistemą,turi pats ieškotis. Mano tema kaip tik yra "Mitsubishi Carisma audio..... ".
Tai aš už 1000lt nusipirkau komponentus ir subą bei dar liko pinigų stiprintuvui. Atsidėk ~100lt laidams,saugikliams,etc,o tada skaičiuokis,kiek tau lieka O
Jei įdomu,ką pas save susidėjau - klausk,bet už tiek tikrai galima susidėt gerai skambančią sistemą.
Skaičiau Jusu tema, na kadangi aš audioaparaturoj neesu didelis specelistas, tai daug ko ir nesupratau...
Aš jau parašiau, ka turiu. Mageli, stiprintuva. Laidus turiu (lineikas). tik reiktu laidu i pacius garsiakalbius, o gal stockinei laidai tiktu? Na bet cia neesme....
As niekaip nesugalvoju, ka det i gala. I standartiniu koloneliu vieta telpa tik 13tukai. O kaip suprantu is 13cm garsiakalbiu galios daug nebus, o man jos norisi Todel lieka varijantas i palange kazka sudet ir bosa. Nes dureles podiumu pas mane nera ir ju daryt visai nenoriu. Todel ir prasau, kad kas patartu konkrecius modelius uz ~1000Lt. Na reikia kazkokiu garsiakalbiu i gala ir boso.
Dar kyla klausimu del stiprintuvo, pas mane ant jo puikuojasi uzrasas 1500W na yra (4x250/2x750W - 4 Ohm) tai pagal ji noriu ir garsiakalbiu.
Ir dar, kokioj parduotuvei, turgui.... pygiausia galima isigyt masinines audio aparaturos? Cia veiksmas Kaune