ALpine 9852RB turi tik vieną porą lineikų, tai norint prie stiprintuvo jungti ir komponentus ir subą reikės pirkti ar daryti y-šakotuvus, gal geriau pasitaupyti 150 Lt ir paimti 9854R, jis turi tris poras linijinių išėjimų... Be to gali keisti migtukų apšvietimo spalvą, tai gali estetiškiau priderinti prie tavo prietaisų skydelio apšvietimo, jei tai svarbu. Šių grotuvų neklausiau, bet apie pusmetį važinėjau su CDA-9851R, tai jo grojimas man patiko, jis pagal galimybes artimesnis 9854. Su vieną porą lineikų negalėsi valdyti subo lygio, nežinau kaip 9854, bet 9851 tai galėjo.
sxs-1757 tikrai ne kas... Jei nori kažko padoraus geriau žiūrėk į SPR, o dar geriau į SPX seriją. SPX geresni vuduriai ir aukšti dažniai, o tai didžioji dalis muzikos diapazono. SPR geriau valina

Jei „valinimas“ ne prioritetas, gal geriau nusipirkti SPX-177R ir juos susimontavus paleisti bi-ampingu nuo grotuvo (SPX filtrai tai leidžia), o stiprintuvą nusipirkti vėliau, kai bus pinigų daugiau. Pas mane ilgai ir grojo taip nuo 9851 ir visai gerai, aišku kartais norėjosi garsiau, bet šiaip man užteko
Arizonų nėra priekyboje, nebent rasi kokią užsilikusią kur arba naudotą, bet grojimas už tokią kainą visai geras, apie jas šiame forume labai daug rašytą, pasinaudok paieška
Kiek žinau forumo nariams vis dar Hela parduotuvėje 10 proc. nuolaidą, tai CDA-9854R ir SPX-177r išeitų už ~ 1835 Lt.

Liktų laidams ir garso izoliacijai gal dar truputį reikės dadėti. Aišku, jei pats viską montuosi, jei ne - tai kita kalba

Bookmarks