Aš pats ir dabar bandau išsirinkti garsekalbius daug maž iš šios kainų kategorijos. Teko klausyti tuos rainbow, tai groja, bet kažkokie pridusę, neišraiškingi...
sveiki,
turiu konkretu klausima, ruosiuosi pirkti dvijuoscius komponentus i peugeot 206 dviduri. Dabar renkuosi is keliu variantu, tai butu :
alpine SPS 171A
rainbow CSX 265
magnat PRO 2160
visu kainos iki 450lt
KA PASIRINKTI? gal kas kokiu patarimu ar pastebejimu turite, gal rinktis nes is ju o kazka kita.
grotuvas-becker dtm high speed
stiprintuvas alpine Mrv t320
is aksto dekui, uz jusu nuiomone ir pamastymus.
Aš pats ir dabar bandau išsirinkti garsekalbius daug maž iš šios kainų kategorijos. Teko klausyti tuos rainbow, tai groja, bet kažkokie pridusę, neišraiškingi...
Koks peugeot variklis ???erk link=topic=4331.msg43538#msg43538 date=1157532223 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
nelabai cia mes i tema, bet ... 1.6 8v.
beje klausoma muzika labai ivairi, nuo hip hopo, rnb iki jazzoir rocko. neklausau tik jokiu bumciku.
gal dar pagal tai kuris is mano paminetu komplekteliu labiau tiktu.
Mano skoniui tai raibow labiausiai tiktų ... Nežinau kaip tau jie tiks ...
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
is siu triju tai tik rainbow komplekteli ir girdejau. i kita masina buavu jau susidejes tokius. tai man jie patiko. O va kitu abieju nesu girdejes, tai ir idomi nuomone gal kas klause girdejo ciupinejo .
Magnat - ups ... :-& :-#erk link=topic=4331.msg43547#msg43547 date=1157540064 rašė čia:
Ar klausei šią pro seriją, kad taip teigi?Gincė link=topic=4331.msg43563#msg43563 date=1157557827 rašė čia:
savaitgali as girdesiu, bet manau nieko neišgirsiu stulbinančio. čimodanas tik gražus ten. :-Dlanys link=topic=4331.msg43636#msg43636 date=1157661644 rašė čia:
Tai va kad "čimodanas" gražus ,bet nepraktiškas ... Tokį išsinešk į gatvę rankoj - tai gali galvą už jį nunešt , o ten tik " Magnat pro " :smt044atvortke link=topic=4331.msg43638#msg43638 date=1157690556 rašė čia:
Tokie grybai kaip magnat niekada nesukonstruos gerai grojančių garsiakalbių ... O pagamint ,tai vistiek žinom kur jie gimsta ... :smt108
Vadinasi lieka tik Rainbow ir Alpina, iš šių dviejų aš inkčiaus rainbow, bet tu geriau pats pasiklausyk ir nuspręsk.
Alpinistas...
Gincė link=topic=4331.msg43640#msg43640 date=1157697725 rašė čia:
loju: teisingas pasisakymas. teko girdeti ir statyti visus tris tavo isvardintu komplektus. Magnat atmetu is karto. Alpine priesbosis apacia kabina geriau nei rainbow, taciau aukstas ziauriai suveltas. jei statymui nepagailesi laiko ir $ tai is rainbow galim ispest zymiai daugiau.... nors ir rainbow turi tam tikru trukumu
Bookmarks