Citata AutoBoomsas link=topic=4333.msg52836#msg52836 date=1169756809 rašė čia:
As suprantu Ermitazas ir Senukai yra labai patogus ir prieinamas mums aptarnavimas! Bet mano manimu tokie dalikai turi buti atlikti istaigose, kuriose daro baldus (kur pjausto daldu MDP su tekstura ir ne tik). Klausimas KODEL?
Atsakymas: noredami gauti 1mm tiksluma turime kas kart keisti pjovimo diska (kuris yra galandamas, o ne naujas), kolibruoti pjovimo pretaisa (agregata) ir ji kas karta keisti (dauguma firmu tai daro, kai baigiasi garantijos laikas). Pats pjovimo aparatas "naujas" kainuoja nuo 60tuks. iki 150tuks. litu (giliau nesigilinsime, nes galima rasti ir brangiau). O pjausto jis istisai, isilgai ir su laipsniu IR VISKAS (o tek kainuoja)!
Mano isvada: Ermitazas ir Senukai dejo ant visu situ argumentu, nes jie viska daro, dreit masinas gaminti prades :-D o firmos kurie uzsiema tik ta kryptimi, ziures i sita firma visai kitaip (sita dalyka zinau, o ne galvoju)!!!!!
Tai kad Jūsų teise rinktis! O
Na nežinau kas jums nepatinka banginyj(Senukuose) aš ten turiu pažįstamų gerų ten ir pjauna labai tiksliai, kokybiškai ir pan, kartais užima truputį laiko kol atsilaisvina pjovėjai.
Kiek daryta buitinių kolonėlių iš laminuotos plokštės didžiausias nukrypimas buvo 0,5mm.