Senukai.
Arba pats
susiduriau su tokia problema: nerandu kas man ją supjaustytu ,arba nemoku ieškoti ,gal yra šiame forume šiauliečių kurie žino "taškus" kur būtu galima gauti tokias paslaugas :smt100
Senukai.
Arba pats
Vilniuje „pasidaryk pats“ justiniškėse pjauna, tik tikslumas nelabai koks, man su 3-4 mm paklaida supjaustė. Dart yra www.fanera.lt , ten girdėjau pjauna tiksliau.
desperad link=topic=4333.msg43561#msg43561 date=1157556646 rašė čia:
na man šiauliuose reikia ,nevažiuosiu gi į vilnių dėl mdf![]()
jei esi iš šiaulių tai galėtum parašyti kuriuose seniuose pjauna,žinoma jei ne valstybinė paslaptisFaceman link=topic=4333.msg43557#msg43557 date=1157554019 rašė čia:
![]()
AB "Šiaulių Lyra"
Lyros g. 13
Kontaktai:
Adresas: Lyros g. 13
Telefonas: (8~41) 500580, 500581, 500582
Faksas: (8~41) 500580
El. paštas: lyra@slyra.lt
Kaip mus rasti
Darbo laikas:I II III IV V VI VII
9.00-19.00 9.00-16.00 10.00-15.00
--------------------------------------------------------------------------------
Pramonės g. 21
Ūkinių prekių filialas
Kontaktai:
Adresas: Pramonės g. 21
Telefonas: (8~41) 594750, 594751, 594752
Faksas: (8~41) 594752
El. paštas: upf@slyra.lt
Kaip mus rasti
Darbo laikas:I II III IV V VI VII
8.00-18.00 8.00-15.00 -
--------------------------------------------------------------------------------
Mūsų paslaugos:
transporto paslaugos;
atliekame santechnikos darbus, prijungiame buitinę techniką;
sudarome prekių tiekimo sutartis su įmonėmis, organizacijomis, fiziniais asmenimis;
prekiaujame urmu specialiomis kainomis;
prekiaujame metalo ir medienos gaminiais, pjaustome pagal kliento nurodytus matmenis.
Faceman link=topic=4333.msg43607#msg43607 date=1157645473 rašė čia:
dekui
Dar žinau visi sakė kad pjauna Serbentų 220, BOCAS angaras toks yra kieme. Ir dar Ragainės kažkelintas 89 rodos tenai. Arba atlėk pas mane ir išpjausiu prie alaus bonkės![]()
pramonės gatvėje senukuose nepjauna mdf ,sako tik metalą pjaustom ,lyros senukuose išvis mdf neradau(na tik begom pro šalį pralekiau,nes skubejau tai gal ir neužmačiau ) na reiks pažiurėt tavo nurodytuose adresuose kas gero
![]()
jei turi s+ neta, tai jų forume pažiūrėk auto skilty buvo tokia tema.
gaila bet neturiu s+'o
vilniuje kur galetu supjaustyti iki 1mm paklaidos?
ermitaze...arba girdejau senukuose...
pabandyk fanera.lt
Cia prieš Kaledas reikėjo, kad kas supjaustytu Vilniuj, tai tik pagal mano pateiktus ismatavimus supjauste senukuose siaures miestelyje (Banginyje), o ten tik iki 18 mm ploksciu turėjo. Buvau ir Ukmerges g. senukuose ir Ermitaze tai tik ten gali dideli plokstes gabala parduot ir viskas (pagal pateiktus ismatavimus nepjausto).
ermitaze pjausto kiek ir kaip nori..![]()
As suprantu Ermitazas ir Senukai yra labai patogus ir prieinamas mums aptarnavimas! Bet mano manimu tokie dalikai turi buti atlikti istaigose, kuriose daro baldus (kur pjausto daldu MDP su tekstura ir ne tik). Klausimas KODEL?
Atsakymas: noredami gauti 1mm tiksluma turime kas kart keisti pjovimo diska (kuris yra galandamas, o ne naujas), kolibruoti pjovimo pretaisa (agregata) ir ji kas karta keisti (dauguma firmu tai daro, kai baigiasi garantijos laikas). Pats pjovimo aparatas "naujas" kainuoja nuo 60tuks. iki 150tuks. litu (giliau nesigilinsime, nes galima rasti ir brangiau). O pjausto jis istisai, isilgai ir su laipsniu IR VISKAS (o tek kainuoja)!
Mano isvada: Ermitazas ir Senukai dejo ant visu situ argumentu, nes jie viska daro, dreit masinas gaminti prades :-D o firmos kurie uzsiema tik ta kryptimi, ziures i sita firma visai kitaip (sita dalyka zinau, o ne galvoju)!!!!!
Tai kad jusu teise rinktis! O![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Na nezinau man Ermitaze tai nepjove, gal tingejo ar apgavo :smt017
gal tau reikejo tik mazo gabaliuko? ten reikia pirkt visa lapa...prieini pria aptarnavimo ir ten turi gulet daug tokiu lapu kur reikia surashyti ishmatavimus,pavadinimus ir taip toliau...jie tau duoda ceki kuri tu turi apmoketi kasoje i wsio...palauki kashkiek laiko ir pasiemi gamini uz apmoketa ceki..jej ka netikslei parashiau prashu pataisyti..senai ten lankiausi:P
Dabar tiksliai neprisimenu (sake, kad reikia liktais pirkt visa plokste), o man reikėjo kažkur (dabpar nebeatsimenu) 35*35 cm ploksciu, tai man Ermitaze nepjove, o visos plokstes nepirksiu del vienos subo dėžes ir busiko nesamdysiu, kad parveztu iki namu. Na nesvarbu, galesiu kokia diena dar paklaust jei busiu ermitaze ar pjausto. Galvoju gal tada man nepjove, nes sventes gal buvo, bet Banginyje senukai tai ispjove kokiu reikėjo (pagal mano pateiktus ismatavimus) ploksciu
P.S
Buvau dabar 2007.02.01 ermitaze, tai paklausiau dar karta ar pjausto pagal pateiktus ismatvimus, bachurelis informacijoje sedejo, tai sake, kad pjausto. O kai man reikejo pries Kaledas nepjove :smt022. Visa Vilniu aplekiau kol radau
Matote, jie paima tik didelius uzsakymus! Nenori dirbti! :smt021
O su baldais susijusios firmos ne tik sau pjausto, bet ir kitiems uzsakovams! Ten galina ir 10x10cm papjauti! Nes ten imami pinigai uz metra pjovimo ir plokste, jeigu ji yra firmos! Ten nereikia pirkti visos plokstes, o tik tiek kiek tau reikia! Kiek privalumu!!!!
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Na nežinau kas jums nepatinka banginyj(Senukuose) aš ten turiu pažįstamų gerų ten ir pjauna labai tiksliai, kokybiškai ir pan, kartais užima truputį laiko kol atsilaisvina pjovėjai.AutoBoomsas link=topic=4333.msg52836#msg52836 date=1169756809 rašė čia:
Kiek daryta buitinių kolonėlių iš laminuotos plokštės didžiausias nukrypimas buvo 0,5mm.
0,5mm labai tiksliai. Is kur zinai?
surenkant didesnės paklaidos nebuvo, o kad 0,5mm išmatuota.
Tu rasiai,kad didziausia paklaida 0,5mm. Tai galima manyt,kad vietom isvis paklaidos nebuvo. O tai jau neimanoma fiziskai. Beto netikiu,kad senukuose taip tiksliai supjautu. Nebent tie tavo pazystami del taves pasistenge,kitiems jauciu nelabai ( :
na, kaip čia tau paaiškint, stengiasi ten žmonės bent jau man tai tikrai.Lenikas link=topic=4333.msg52922#msg52922 date=1169886734 rašė čia:
Na nežinau kas jums nepatinka banginyj(Senukuose) aš ten turiu pažįstamų gerų ten ir pjauna labai tiksliai, kokybiškai ir pan, kartais užima truputį laiko kol atsilaisvina pjovėjai.
Kiek daryta buitinių kolonėlių iš laminuotos plokštės didžiausias nukrypimas buvo 0,5mm.
[/quote]
Niekas ant ju nevaro ir nesako, kad jie yra patys blogiausi arba blogi! As tik sakau kad yra istaigu, kurie daro daug geriau (jau buvo manimi aiskinta kodel)! Senukose pjaustoma plokstes nuo 70 iki 120lt (visa plokste 2400*3000mm), aisku buna ir brangiau, o ten pjaustoma ir paskutiniu metu dazniausiai uz 180 ir 250lt (vokiskos, Termopalo firmos plokstes ir kitos). Nes jei sugadinus tokia plikste, turesi daug nemalonumu, pastovus klientai to labai nemiegsta!
Bookmarks