na stai yra:

Magas: Alpine 9812RR
Komponentai: Phase CFS 165.25
Stiprintuvas: Magnat Hot Rod 4500
Bosas: JL Audio 12W3D2 (dvi rites po du omus)

laidai, lineikos ir pan ir yra...

viska jungsiu nuo Magnato, susiduriau su problemele, visi svaiksta apie "storus" + laidus, tai va liko man jie nuo kitos masinos viskas kaip ir tvarkoj, taciau kaip juos tvarkingai ikisti i stiprintuva, jai stiprintuvo skyle (itampos) dvigubai mazesne? kadangi mano audinej akumas po galine sedyne tai man max pliusinio ir minusinio laido reiks apie 1m./1,5m. ... tai kaip elgtis? dar zadu pirkti Monitor serijos 1 farado kondika, ten taip pat netilps tas laidas... tai belieka pirkti saugikline/sakotuva ivesti ta stora laida (kvadraturos nzn bet kai nuvalai PVC "vario" storis apie 20 centu monetos) tai imti ta stora laida apie kokia metra statyti saugikli is saugiklio i kondika mazdaug 10cm ilgio ir is kondiko i stipra ir mazdaug apie 10cm ilgio laidu, o ten telpa manau 6kv.m storio laidas... tai kokia prasme is tu storu ladidu? ar man nuemus PVC dar ir biski vario pakapoti kol tilps i skyles kad uzsukti galeciau?

kita problemele, kadangi mano komponentu krosoveriai graziai atrodo tai manau juos (kaip ir visa iranga) paliksiu bagazineje. ar nebus blogai jai mazdaug nuo bagazines vesiu laidus komponentams i priekines dureles 2,5kv.m. ilgis laidu ir nemenkas susidarys apie trejata metru, gal daugiau...... taipogi ir tweeterams teks attskirus vest... o nuo stipro iki krosoveriu laidom ilgis mazdaug apie 20 cm...

dar problema su tais podiumais, taip tyngiu gaminti, taipogi ir salygu neturiu... gal zinote geru meistru nemeriuku?
taipogi domina ir seip informacija kaip juos daryt? ar mano turimiem reikia dezes ar uzteks tik kaipnors ikist ir tiek, zadu ir garso bei vibro izoliacija durim padaryt, bet ne dbr, veliau... bei kur geriau ikisti cikcus? ar i stoike ar salia midbasu ar kur auksciau yra uz apdailos medzegos originaliai stovy sikcai? gal ten? kartais megstu paklausyti muzikai kai ir auksti kala

kaip del to stipreko? ar geras? ar kaista? ar reikia pasirupinti papildomu ausinimu? kisiu ji ne po sedyne (nors labai noreciau) bes prie boso bus viena didele per visa bgazines ilgi panele, kysos bosas o uz nugaros jam deze salia bus stipras kondikas ir visa kita, kiek gilau ileista nei bosas ir uzdengta organiniu stiklu (tikuosi isivaizdavot apie ka as cia)

kitas klausimas del faziko, ar vesti porta i salona? jai taip tai ar per slidziu anga ar i palange? o gal i bagazine? nemegstu kai ausis uzsiraitoja nuo baubimo, megstu gilu gera bosa...

aciu uz issamius atsakymus, pakomentavimus bei kritika