Citata Vytis link=topic=4391.msg54151#msg54151 date=1170783626 rašė čia:
o kodel taip niekas perdaugiausia nekomentuoja? neraso, gerai, blogai slamsatas ir pan... ziurit ir tiek kodel viska fotkinu ir pan. tai tik tam kad jus geriau susigauditumet kaip ten pas ta audine ir šiaip vizualiai, pats nemoku daryt podiumu, bet stengiuos kažkaip būtų malonu kokiu komentaru ar cia taip viskas klas ir aišku kad viskas elemantaru nei klausimu nei pasiulimu nei ka keist nei ka... tikrieji senbuviai irgi tyli ar laukiat kol pateiksiu samata ir viska baigsiu? darbai mano tikrai greitu metu nesibaigia po podiumu ais duru klijavimas bitumu, JLaudio bosui gaminama deže, laidu instalecija, stiprintuvo bei kondensatoriaus parinkimo vieta, ir pan...
atsimink, kad čia nevaikai renkasi, žmonės užsijėmę... kai galės manau pasireikš nemažai kas

na man tay tikrai įodomu kaip tu čia viską darai :smt023 tik man įdomu kaip bus pabaigoje, kaip atrodys tie tavo podiumai...kaip gražiai juos padarysi... ir šeip įdomei darei... aš tay galvojau kad išsipjauti žiedus, juos pritvirtinti prie apmušimo(taip kad nusiimtų aišku) poto aptraukti koine moteriška ir žaist su stiklo audiniu audiniu...sutvirtinti kuo daugiau... poto nusiemi, apšpakliuoti kuo gražiau aptraukti oda ar kokiu pakaitalu ir atgal prisukti... :smt017