Ats: audi 100 c4 sedanas 93m. JL audio 12v3 d2 bosas ir 2000lt
bl... klausau klausau ir kaskoks šūdas manyje verda negi as tiek LT palikau uz toki garsa? nu ka zinau, groja, graziai, svariai Kely family, Riaubiskyte... bet tik deka tu aukstadazniu! tie midbasai (jai galima taip vadinti) tai vapsie tik del fono man jie kaskokie! kazinau, groja, visiem patinka, bet man kažkaip ne taip... isjungus bosa tai maždaug gali tyliai klausyti kad tie midbasai nepradetu grybauti... gal jiem kaskoks TURIS/DEZUTE reikalingi??? gerai kad bosas valina gerai, tai taip kartais grazu būna, bet jai paleidi dideliu garsu, ir boso duodi tai toks vaizdas kad bosas sau kaska groja o priekis ir kaska ten sau groja, nu sakau kitiek O.K. man šūdas... aišku duodu zviegianciu tai ZJB bet kai per daug tai vapsie svilpia/snypscia i ausy... kaskokia direvnia... gal sakau kokie būna mini mytai kaune, galeciau prilekti, kas is nusimananciu gal galetu mestelt aky, bandziau ir reguliuot ir pan... nzn. gal gerai, gal levi komponentai. nzn stipras tai nesa viska, tik kondiko verkiant gero reikia... nzn. tikejausi geriau... o gal kokie brokuoti tie komponentai? nes nx. šūdas uzvire. ant mago padares kur reguliuoja komponentus tai -7BOOS +5Tweeter ir maždaug 25 alpinos garus, o magnatas papildomai nepagarsintas... ir taip galima klausyti, boso jie man negroja... nei viena nei kita puse... nx. bl.
p.s. komponentams apie 15 val. davaiu garziai, nedideliu garsu prasigroti, kiekviena karta leidziant sistema, leidziu apie 2/3 min viskam isilti nedideliu garsu, ir poto palaipsniui didinu garsa jai man to reikia, niekada neleidziu ant visos katuskes... taip kad tikrai esu pasimetias...
Bookmarks