Tiesa sakant as net nepasakyciau kiek man tai kainavo nes nepamenu... gal tau tiksliau apie kainas galetu papasakot tie kas tuo pastoviai uzsiima. Kainos toks nepastovus dalykas....
na gerai ir kiek tau tie filtrai pakainavo?
Tiesa sakant as net nepasakyciau kiek man tai kainavo nes nepamenu... gal tau tiksliau apie kainas galetu papasakot tie kas tuo pastoviai uzsiima. Kainos toks nepastovus dalykas....
Alpinistas...
nu aišku...
O ką galima būtų žiurėti dėl galvos?
Aptikau Alpine CDE-9845RB jo kaina apie 500lt( ar kiek vertintumėt?)
ir aplamai ką galite papasakoti apie alpine magus?
Man reik, kad galva būtų normaliai grojanti, normaliau atrodanti, garsas reguliuojamas tik ratuku(nekenčiu knopkių), kad būtų 4linijiniai išėjimai, nereik atminties. Todėl žiūrių į Alpine magus, ar jie turi visą tai? kokie Alpinų minusai? kiek žinau yra kažkokie niuansai su snukio suvažiavimu, tipo reik jungti magą prie užvedimo spynelės, kad viskas būtų gerai? :smt017
Alpinės - magai kaip magai - normalios :-D , normaliai atrodančios (aišku skonio reikalas), ratukas, va, tik linijinių daugiau kaip viena pora prasideda tik nuo aukščiau berods - 9847 jei iš tų metų linijos...atminties nelaiko :smt020 O tai "klasikinių" serijų snukis gi niekur nesivažinėja, tai kokios ten gali būt problemos :smt017
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Na tay koks alpine magas su 2porom linijinių iki 500lt iįeina? ar nėra tokių? :smt017
Ar tay snukis ar kažkas su pačiu magu ten darosi aš tikslei nžn todėl ir klausiu...
pakomentuokite kasnors :smt023
Geros alpineės už tiek nenupirksi (naujos)... nebent iš pogrindžio :twisted:
Real master saund (RMS)
naujo mago tikrai nesiruošiu pirkti, nes ne už tokius litus naują magą pirkti...
žinau porą vietų kur pardavinėja daug naudotų(bet tikrai yra gero stovio) magų, bet nežinau ką galima žiūrėti, o pas juos klausti tay sakys, kad visi ypač geri :smt019
Iš naudotų Alpine, 2porū lineikom išėjimu, ratuku garsas, normaliu ekvalaizeriu, ir normaliau grotų ar yra kasnors ar geriau žiūrėti į kitus gamintojus?Į kokius aš nelabai įsivaizduoju, BP... man nereikalinga jo atmintis kuri kelia kainą... gal clarionų yra kokių? :smt017
tūrėjau progą nufotkinau duris ir bagažniką.
Durys:
Raudonas lankelis: aukštadažniai garsiakalbiai. kaip manot ar apsimokėtu į tą pačia vietą kišti naujus normalius? ar ieškoti kitų vietų?
Mėlynas lankelis: priešbosis, nespėjau atsukti pameruoti kokio dydžio ir ką galimėtu didesnio įkišti...
žalias lankelis: kam reikalinga tą anga?ji eina iš priešbosio. čia tipo vos ne kaip fazikas? :smt017
bagažinė:
štai matot tą dalį kuri išsilupa, jos matmenys surašyti plotis ~24cm aukštis 30cm. 12" subo skersmuo 30cm ar nieko jei nepilnai jis tilptų į šonus?
![]()
Taigi subą gali atitraukti kiek reikia nuo tos slidžių angos... Skardą tik išėmi ir viskas (bent jau aš taip įsivaizduoju)...
Kiek girdėjau aukštadažnių tose vietose - tiek man nelabai patiko... Nebent labai gerai pakreipus garsiakalbį kažkuria tai kryptimi :smt017
Real master saund (RMS)
Niekas nepataria dėt ten aukštadažnius.
Garsekalbis ten bus 13os ir stovės plasmasinėje dėžutėje. Ot Audi tuom gerai, kad durelės turi būti bitumu ar kokia ten medžiaga jau išklijuota. Tai pačiam bus mažiau vargo![]()
rimtaj? nežinojau dėl durų... dėkui už info :supz:lanys link=topic=4419.msg44570#msg44570 date=1159458610 rašė čia:
o kaip tau atrodo, dėl sūbo? jei tarkim 12: būtų normaliai būtų? Nesugadintų kažko tie ~6cm iš šonų?
O ką tie 6 cm gali sugadint ??? Tu ką ir sėdynej ruošiesi subui skylę išpjaut ???TiesTo link=topic=4419.msg44578#msg44578 date=1159460930 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
toje vietoje kur tą skarda iš sėdynės pusės yra toks porankis, atlošas. Jį atlenki ir matai sūba/
Taigi subą gali atitraukti tiek kiek reikia nuo tos slidžių angos!!! Nebent nori skardoj išpjauti skylę ir į ją statyti garsiakalbį :toimonster:
Real master saund (RMS)
Tada turėsi padidint porankio skylę iki garsiakalbio dydžio ...TiesTo link=topic=4419.msg44582#msg44582 date=1159461327 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
12" vietoj porankio? :-oGincė link=topic=4419.msg44585#msg44585 date=1159461652 rašė čia:
Real master saund (RMS)
Mano manymu jei porankio angos plotas didesnis už garsiakalbio membranos plotą nieko didinti ten nereikės.
nea, pjaustyti tay jokio tolko tas skardas, koks tolkas išpjauti skarda jei tada trugdys sėdynė? Sėdynės gal neišdarinėsiu =;
Aš ir manau, kad atitrauki per kelis cm ir normaliai, nu čia tiksliau sužinoti kiek atitraukti būtų pridėjus ir žiūrėti skirtumus...
bet viena problema bagažinė nėra lygi, prie pat tos skardos eina toks 25cm ir kokių ~10cm aukščio kalniukas užapvalintas į lauko pusę, ką negi daryti dėžė su tuo nuolidžiu? Ok geriau nupiešiu maždaug su paintu, nekreipkit dėmesio į išmatavimus kitus, čia tik maždaug kad susidaryti bendra vaizdą:
čia gal ir nėra labai sudėtinga taip padaryti, bet kaip tūri tokios urodiškos dėžės išmatuoti? :smt017
ta lenkta vieta apskaičiuoji kaip atskirą kūbą ir likusį kaip atskirą, kelių šimtų mililitrų paklaida manau nebus daranti įtakos grojimui...
Alpinistas...
nu aišku... gal kokią gerą programą galit kas duot kuri skaičiuoja tūri pagal sūbo duomenis?
P.S: į kokius magus žiūrėti? Ar Alpine išeis(apie ~500lt) koks su 2porom lineikų,ratuku garsas ir padoresnis? Naudotas!
na matau programos nieks nenorit duoti :smt018
Ok yra dar vienas klausimas, pasimatavau šen priekinių originalių vidutinių garsiakalbių matmenis, ir nusivyliau nes tik 10cm :smt011 o didesnius įkišti nepavyktų niekaip, nėra visiškai vietos, pasididinti jos irgi neišeis... podiumus darytis ir įsidėtu kas nori, bet...reik diesnių finansų... Klausimas toks: ar gros kanors man tie 10cm skersmens?(kaina apie 500lt+, jei tik butų verta aukočiau ir daugiau) :smt017
Dėl programos,tai iš audiofanai.lt tinklapio gali parsisiųst BassBox Pro programą,su ja turėtum pasiskaičiuot viskąTiesTo link=topic=4419.msg44685#msg44685 date=1159604146 rašė čia:
Dėl 10ukų,tai ir man įdomu,ką pasakys specai,nes ir mano automobilyje,deja,ta pati situacija :|
Į C4, o ji beveik nesiskiria nuo tavo A6 buvo nesunkiai įdėti 13tukai. Tik išmesta ta plasmasinė dėžė ir iš fanieros išpjauti žiedai.
Aj tay tą plasmasinė dėžutė išsilupa... Bet ir atgal uždėjot tą sietkelė originalinę? Tilpo normaliai? O kaip tuos žiedus pritvirtinti prie durų?
Klijuot turbūt. Taip detaliai nežinau, nes ne aš, o tėvas darėsi..
Jo, o sietka, tai paliko. Be ten herco garsekalbiai pigesni, nei tu planuoji dėt..
na čia paprasčiausiai reik nusiėmus apšyfkę pačius ir sugalvoti...
o nusižiūrėjas esu šituos Alpine SPR 136A: http://www.rekija.lt/lt/catalog/item...d=30&id=51
Bookmarks