Kas per daigtas ten nuotraukoj ir kam jis reikalingas?
Kas per daigtas ten nuotraukoj ir kam jis reikalingas?
kaip nusipirksi toki daikta tai suzinosi :smt023
Iš anglų kalbos išvertus DC/DC converter, tai būtų pastovios srovės konverteris. Pastovią verčia į pastovią :smt017
Detalesnis aprašymas:
http://cgi.ebay.com/From-Japan-Clari...QQcmdZViewItem
Googlei nemažai info.
truputy suglumino tas dc/dc,nes pagal mano teorija ten turėtų būt prierašas d/a,nes kaip suprantu tai yra išorinis Dac'as (dauguma grotuvu turi juos viduje)
Ten ne DAC'as, šito Clariono jis vidinis. Kaip Lanys ir rašė, tai nuolatinės srovės keitiklis, be jo neįsijungs grotuvas. Kas ten tiksliai kečiama ir kaip apibrėžiama nepamenu, elektronikos srityje mano žinios labai plaukiojančios...
Tokį ir ruošiuos pirkti :supz:Bet prieš perkant noriu daugiau apie jį sužinot.Gal turit ar turėjot kas?AND link=topic=4443.msg44678#msg44678 date=1159601051 rašė čia:
turiu as pati 9255, nu ka galiu pasakyt, jeigu kada nors kas nors neislups sito mago tai niekada pats nekeisiu, nerealus aparatas
9255 čia turbūt europinis ir su 20bit.Ten jis japonas.Iš Japonijos ir su 24bitais.Sako skamba geriau už europinį ir McIntosh 406,nors jį ir kūrė Mako inžinieriai(tokia draugo klausa O.Ten tik bus problema su FM diapazonu.Nors man jo ir nelabai reikia,bet švelnioji lytis kartais įsijungia.Tai koks galėtų būt tos problemos sprendimas?Koks adapteris ar tvikas reikalingas?
Aš kaip tik esu pletku girdėjęs ,kad senojo 9255 dar ne vienas jo brolis neaplenkė.Be tai čia žinai... O sau rinkčiausi tarp mc dėl dizaino arba nak700 del vardo, čia nekalbant apie garsa,kuri visi panašiai kokybiškai atkuriaDarka link=topic=4443.msg44801#msg44801 date=1159803692 rašė čia:
Dar pamirsau paminet ,kad senasis 9255 neskaito cd-r va kur minusas :twisted:
ale tu ir d,,, kas tau sake kad jis neskaito cdr'u ir bangos ju persistumia jei nezinot kaip tai manes paklauskite ir pasakysiu, prisiklauso viskokiu gandu ir skado paskui visokias nesamones, ka tu gali rinktis ar mc ar nak700, kad nei vieno nei is arti nemates, gal pasimk koki blaupunkta maziau klausimu kils
Dėl CD-R,CD-RW sutinku.Skaito ir nečiaudo :smt020O dėl radio bangų perstumimo,tai kreipsiuos :smt023
ale koks tu gudras,pasiseke ,kad vagys tavaji atnese,tai dabar achujel,ane? Klausiau ir maca ir nakamichi,abu skirtingose sistemose grojo tad vertint nesiruosiu.O kad cd-r neskaito skaiciau sitam forume kazkur.Tarp kitko turiu panasaus lygio aparata...AND link=topic=4443.msg44842#msg44842 date=1159874508 rašė čia:
Jei nepaslaptis kokį?
cia ne aparatuose esme ir nesvarbu koks magas pas tave ar pas mane, esme ta kiek gali isleisti sistemai, o kad pasvajoti tai visi gali
Pirmiausia Clarion savo gaminius Japonijai parduoda kitu/ar ir šiuo vardu. Šis daiktas sekė po DRX9255EX ir yra įdomus tuo, kad skaito ir Superaudio CD. DC/DC konverteris reiškia, kad išorėje (toje dėžutėje) iš 12DCV daroma +-įtampa, reikalinga DAC'ui ir išėjimo operaciniams, kitaip reikia statyti blokuojančius elektrolitus, kas iš esmės (net ir naudojant BG-N) blogina garsą. Šis įrenginys gaminamas Adzzest vardu ir platinamas tik Japonijoje, ten FM diapazonas yra kitoks. Norint pilnavertiškai klausyti Lietuvoje, reikia papildomo įrenginio (~10 svaru), jungiamo, kaip supratau, tarp antenos ir anteninio įėjimo. Manau, diapazonas prasiplės, bet gali nukentėti jautrumas.Darka link=topic=4443.msg44674#msg44674 date=1159564699 rašė čia:
Jie groja labai gerai ir labai skirtingai.Push link=topic=4443.msg44853#msg44853 date=1159882728 rašė čia:
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Prikelsiu gan seną temukę kiek matau, nenoriu naujų kurti ir taip pilna pataisykit jei blogai supratau.
Neskaitant radijos, ši aparatą skirtą japonijos rinkai apsimoka labiau pirkti, nei europos rinkai skirtą?
Ir be to pasakykit konkrečiai kuo skiriasi šie du:
http://www.audiophile.pl/upload/Clar...RION-HX-D1.jpg
ir
http://carview-img02.bmcdn.jp/carlif.../209888/p1.jpg
www.autofonas.com - +37067406285
beje realiai kiek šiuo metu toks aparatas vertas?
www.autofonas.com - +37067406285
prie to pacio gal zinot kokia kaina siuo metu Clarion HX-D2 aisku deveto, nes naujo tai zinau
Bookmarks