Citata Artūras-M link=topic=4451.msg45038#msg45038 date=1160252913 rašė čia:
Žinoma kad dar nelabai protingas. Truputį reklamos, truputį marketingo, truputį žinių stokos ir didelio arogancijos kiekio auka. Kai šitas spragas pašalinsi, bus galima diskutuoti toliau.
Esu užtikrintas, kad dar neturi tokio lygmens aparatūros, kuri reikalautų kokybiškesnių laidų nei iš senukų
Labai AČIŪ už manęs įvertinimą :smt022Nėkiek nepykstu.Čia tavo nuomonė,bet savo nuomonę pasilik prie savęs.Savo sistemos tikrai nelaikau tobula,bet ji tikrai kokybiškesnė,nei daugumos čia esančių.Tavo lygį gal kada nors ir pasieksiu,bet laidų iš Senukų tikrai nepirksiu(mano nuomonė).Laidų po 100lt metras gal irgi,bet kokybė man patinka ir tiek.O tu džiaukis tokiais laidais ir tiek.Tikėjausi,kad bent čia visų nuomonės bus lygiagrečios,bet ir čia yra jūsų profų nuomonės turbūt labai svarbios.Ir toliau reklamuokit savo darbo vaisius nepadėdami paprastiems žmogeliukams pasidaryt,bent kokybiškesnį garsą(nes sugebat tik patart už pinigus arba patys darydami sistemas).Aš taip pat nesu profas toje srity(mėgėjas),bet suprantu apie auto garsą truputį daugiau,nei vidutinis lankytojas.Ir jei mano nuomonė visiška nesąmonė,tai uždėk BANĄ ir tiek(nes iš jūsų naudingos informacijos nesulaukiau,kaip tik beveik pirk iš manęs ir tiek)Čia mano nuomonė ir tiek.