http://www.google.com paspaudi ant technical poto subwoofer construction ten viskas parodyta.
daryk dežę tokią kokia rekomenduoja gamintojas arba pasiskaityk avtozvuk.com :grin:
atrodo visa foruma praieskojau bet neradau jokios temos apie subu gamyba kur butu pasakojama apie:
1.kokias mediena naudoti
2.kokia medziaga naudoti
3. kokia izoliacija naudoti
4.kaip apskaiciuoti dezes turi (kokiomis programomis naudojaties) p.s. bandziau i kelias isigilinti bet yra labai daug neaiskumu, nes reikia labai daug duomenu i jas suvesti kazin ar gamintojas tas duomenis visas pateikia
5.kaip taisyklingai viska surinkti ir sumontuoti
buciau dekingas kad visi pasidalintume savo patirtimi (bet ne kritika), manau butu naudos ne tik tokiam zaliam kaip man bet ir tiem kam tas jau nenaujiena
http://www.google.com paspaudi ant technical poto subwoofer construction ten viskas parodyta.
daryk dežę tokią kokia rekomenduoja gamintojas arba pasiskaityk avtozvuk.com :grin:
Off topic!
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Irgi OFFTOPIC.Artūras-M link=topic=4473.msg45014#msg45014 date=1160220879 rašė čia:
Artūrai,gi žmogus tik padėt nori,o tu jam banu grasini iškart.. :smt018
Jeigu firma nesigėdija pateikti melagingus savo gaminių parametrus, tai ši firma nedaug verta. O banas už tai, kad nekomercinėj forumo dalyje pateikiama nuoroda į gamintoją ir siūlymas naudotis jo rekomendacijomis. Remiantis forumo taisyklėmis galiu baninti be perspėjimo.
koki dar baną?! ten pavaizduotas dežės gamybos procesas. nieks nesako žiureti tam tikro garsiuko duomenys. ir beje jeigu tau palengvės gali mane banyti. tu gi adminas, tavo darbas banus dalinti nalevo ir napravo
aciu uz issamius atsakymus................
Esu n+k kartų sakęs/rašęs, kad esu suinteresuotas informacijos išlikimu šiame forume. Tavo nuoroda į komercinį puslapį išliks iki sekančios to puslapio modernizacijos. Po kurio laiko ji praras prasmę, o nuves tik į abejotinos kokybės gamintojo svetainę.igoriokas link=topic=4473.msg45030#msg45030 date=1160235263 rašė čia:
Jeigu nesugebi suformuluoti bent atsakymo pagrindo pats, tada geriau iš viso nieko nerašyk. Arba rašyk žmogui į PM.
:smt017 взято на заметку :wink:Artūras-M link=topic=4473.msg45035#msg45035 date=1160250646 rašė čia:
Smagu, kad supranti. Tobulėjimas bus tik tada, kai nauji žmonės gaus pradinę informaciją iš karto forume. Tuomet galima gilinti žinias ir keistis patirtim. Priešingu atveju gausis tik ta pati klausimų rutina. Kur pirkti elipses ir panašiai![]()
artyman:
nera ten jokio technical... :smt100
viskas ten yra. pasiskaityk meilaandrius link=topic=4473.msg45660#msg45660 date=1161088673 rašė čia:
Bookmarks