Nežinau, kaip reiktų išklijuoti bitumu sedano bagažinę.
Ar užtenka vien tik pilnai išklijuoti palangę ir už sėdynės esančią skardą, jei subas būtų dėžėje, palangėje? :smt100
Nežinau, kaip reiktų išklijuoti bitumu sedano bagažinę.
Ar užtenka vien tik pilnai išklijuoti palangę ir už sėdynės esančią skardą, jei subas būtų dėžėje, palangėje? :smt100
Real master saund (RMS)
Na klausimas KAIP reiktų išklijuot bagažinętai atsakymas - taip pat kaip ir dureles. Nuvalysi ir išklijuosi
![]()
Jeigu turi atliekamą litą, patarčiau išsiklijuot. Numeris mažiau tarškės ir per arkas šiek tiek mažiau garsų bus. Aš savo hetčbekui išklijavau kol kas tik bitumu - šiek tiek tyliau pasidarė. Reikės dar pusta guma išklijuot viską...
Kaip garso izoliaciją, tai pigesnis variantas iš senukų nusipirkt veltinį ar kaip ten jis vadinas, - būna kelių skirtingų storių...
Bet jei subas palangėj (groja tiesiai į saloną)...Pilnai atskyrus saloną nuo bagažinės bitumu, ar būtina tada klijuoti bagažinėje esančias skardas? Aš tai norėjau sužinoti.
Real master saund (RMS)
Kuo daugiau bus sluoksnių ir storio garso izoliacijos tuo tyliau bus salone.Klijuoti ar ne tai tavo reikalas.Kuo mažiau išklijuosi tuo rezultatas bus blogesnis.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Ačiū.Artūras S link=topic=4485.msg45163#msg45163 date=1160412074 rašė čia:
:smt115
Būtent tai ir norėjau sužinoti.
(o aš turėjau tokia mintį,kad pilnai atskyrus (padarius "sieną"bagažinę nuo salono,tada joje nors ir tvanas...pasirodo klydau
ops: )
Real master saund (RMS)
iš dalies tai jo, bet nepamiršk, kad kur bevažiuotum ta bagažinė su savo visu orkestru vilksis tau iš paskos, tai manau protingiau su ja susidraugauti O![]()
+37061857133 edmas
Odabar jau žinosiu
Niekada neteko su sedanu rimčiau susidurti. Tai todėl kyla kvaili klausimai visokieops:
Real master saund (RMS)
Gali parašyti, kaip su tuo veltiniu reiktų elgtis? (Kur ir kaip jis dedamas turėtų būt?)lanys link=topic=4485.msg45138#msg45138 date=1160373767 rašė čia:
Real master saund (RMS)
veltinis nėra labai gerai
+37061857133 edmas
aš ir taip pat galvoju. tik norėjau sužinoti, ką Lanys su tuo veltiniu ir kaip elgiasi :smt017Edmas link=topic=4485.msg45550#msg45550 date=1160937952 rašė čia:
Real master saund (RMS)
speju kad veltinis dregme laikys o tai jau negerai
o mašinos viduj,kur drėgmė,ten ir bėdos prasideda 8-[
Real master saund (RMS)
Po žiemos bus viskas aišku. O![]()
Bagažinėje gal nėr tiek drėgmės, bet... :smt017
kaiptik mano galva jos daugiau nes vidui žiema šyldo pečiukas o bagažinei niekas
Bookmarks