Gali įsidėti galimgesnį generatorių.Viskas yra suskaičiuojama.
visi sneka apie vatus, varzybas, stiprus, bet niekur nerasyta ka ta aparatura padarys mano masinai. na tarkim jei yra kokia 1,5 kilovato aparatura, tai kaip daznai man tex kraut akuma arba kiek daznai degs mano generatorius? :smt017 :twisted:
Gali įsidėti galimgesnį generatorių.Viskas yra suskaičiuojama.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
svarbu durų nepamestum - vibracija ne tik valytuvus kilnoja, bet ir varžtus atsuka jei nepasirūpini tuo. apie numerius išvis patyliubronsas link=topic=4497.msg45251#msg45251 date=1160506484 rašė čia:
+37061857133 edmas
Akumą iškrauna ir 300vatų gana nesunkiai O
Tai kokiu jūs garsu tą muziką klausot, kad generatorių norit uždusint ? :smt017
nu taip kad numeriai jau nukrenta tai manau jau pats tas, daugiau vargu ar reikia! :smt023 :supz: :smt119 na o siaip tarkim ar originalus generatorius ilgai susidorotu su tokiu elektros rijiku? beje kiek mazdaug kainuotu pasikeist i rimtesni?
i srota ir suzinosi,reiktu zet kokio dyzelio galingesnio.
o siaip kas te gali tam generatoriui atsitikt, pasikeisi angliukus ir vel 33 33
Muzika tai garsai ir virpesiai
1.5kv čia jau stipriai virš 100A srovės reikia :smt021Gal tu čia kalbi apie Mcmaku galingumus.Jei ne,tai genero reikia nemažiau 120A,o ir gelinis akumas reikalingas.Nes paprastus nespėsi keist O![]()
nu man tai tiek nereik, aisq nebent spl varzybose dalyvauciau
ne ne, as gal kiek suklaidinau nes parasiau ne rms watus, o max, rms butu gal tik apie 500 watu, kaip tokiu atveju? ar uztektu dvilitres benzinines generatoriaus? o tokiu vatu rms tai ir man nereikia, nes varzybose neplanuoju dalyvaut...
ziurint koks generatorius ir kaip stipriai aparatura prievartausi, aisq tam yra akumai specialus, kondikai...
kokie tie specialus akumai, kuo jie skiriasi?
nieko ten spec nėra tik tehnologija jų kita. vietoje rūgšties kažkokia želė vadinasi kažkaipbronsas link=topic=4497.msg45389#msg45389 date=1160679688 rašė čia:
"sidabro-cinko" o paprasti kažaip "švino oksido - geležies kažko" aš ne chemikas tiksliai nžn. normalaus kaip mašinoi dydžio (aišku parametrų atitinkamų) akumas laisvai suka kamazą kur anksčiau būdavo du dideli sujunkti tie kur vieną du žmonės nešdavo. pliusas ir tai, kad jie pilnai išsikrovę žiemą neužšąla. tik kaina apie 700.
+37061857133 edmas
Ir dar jie nebijo gilaus iškrovimo.
Man dar atrodo kad yra akumu skirtu vietoj kondiko (sroves lyginimui) ta prasme labai greitai isikrauna ir issikrauna.
www.garsogalerija.lt ten daug akumu nemazomis kainomis.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
nelabai gyva nuorodazavas link=topic=4497.msg45403#msg45403 date=1160714609 rašė čia:
bet as netikiu kad visi kurie turi tas biudzetines aparaturas turi tokius gelinius akumus...
pas mane paprastas baneris 74a
prieš tai varta buvo 62a - laikė normaliai 5 metus tarnavo (4 be probremu 1 pykomės)
+37061857133 edmas
jei nenori keist akumų kas mėnesį(ar dažniau/rečiau), neklausyk neužvestoj mašinoj iki kol jis visai išsikraus...paprasti akumai taip ir gadinasi, kai iškrauni juos pilnai....
o ka galima padaryt,kad ji kazkiek maziau iskraudinetu-ar cia jau nieko negalima padaryt? :smt022
jei nori , kad grotų tai reikia ir pamaitinti viskam reikia srovės ir jei jos neduosi kuriam nors sistemos komponentui - negros visa sistema.AURIS-T link=topic=4497.msg45491#msg45491 date=1160904998 rašė čia:
išvada tokia - iškraudinės visais atvejais, tik didesnės talpos akumo užteks truputį ilgiau
+37061857133 edmas
Nu tai kokius pedalus isitaisyk, kad neužvedus mašinos mint galėtum ir kokia dinama gamintų elektra, ir gal užmaitinsi ką nors. Arba gali kokį propelerį uždėt ant stogo ir vėjas jį suks, ir tau energiją gamins, arba saulės baterija ant stogo iškelt. Daug visokių varijantų yra. :mrgreen:AURIS-T link=topic=4497.msg45491#msg45491 date=1160904998 rašė čia:
http://www.boulingas.net - Boulingo diskusijos
Arba nusiperki 5 akumus ir juos susikrauni į bagažinę. Tuomet dar galėtum paklausyti muzono ir išjungęs variklį.
Bet geriau negesink variklio, kai jis šiltas daug kuro nevalgo.
pezat vejus ir nejauciat.tai kodel kai paklausi pardej apie kondikus visi pardavejai savo,kad jis skirtas tam,kad netaip gerit akumas issikrautu :smt100
pats pezi ir nejauti
Jis skirtas tam, jog kai stiprekas generuoja impulsą (ar kaip jis vadinas) - stiprekas paimtų tiek energijos kiek jam reik, o ne tiek, kiek akumas jam gali duoti..
su tais kondikais tai tikrai nesuprasi, kas sako kad taupo akuma, kas sako kad kaiptik iskrauna, kitas sako kad tik dozuoja srove... bet tada ar verta juos isvis pirkt, gal geriau bapkes investuot i nauja akuma?
jei sistema vidutinio ar žemesnio lygio tai geriau akumas
+37061857133 edmas
kiek tas zemesnis ar vidutinis lugis vatu turi, pagal ka tai nuspresti kokio tipo mano sistema?Edmas link=topic=4497.msg45553#msg45553 date=1160938167 rašė čia:
Prie ko čia vatai? :smt017Sistemos lygis nustatomas nuo instaliacijos,kainos ir svarbiausia-malonumo klausytis :supz:
na jei pagal siuos kriterijus tai mano aparaturai turetu uztekt ir akumo, bet vistik suskis gana greit dvesia man...
Bookmarks