+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 2 iš 2

Tema: Cerwin-Vega V-Max 12

Hybrid View

Savas lanys is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2005
    Vieta
    localhost
    Žinučių
    404

Pagal nutylėjimą Cerwin-Vega V-Max 12

Sveiki,

Prisiskaičiau, čia daug temų apie šį garsekalbį. Pas mane bagažinėje yra toks pat. Tik reikalas tas, kad aš jį pirkau senai jau gatavą su dėže. O ta dėžė yra tikra parodija, tik neprisiruošiu kąnors daryti jai. T.y plokštė iš labai retų drožlių, ten pakrapščius visą skylę iškrapštyt gali. Negana to, dar berods iš 1.5cm storio. O dar blogiau tai, kad fazikas padarytas iš plasmasinio "samadielno" vamzdžio.

Nors tiesa pasakius skamba gana ydomiai. Bosas gilus ir net per žemas. Sakyčiau, tas bosas man labai tiktų, jei mašinoje būtų namų kinas.

Tai va, jis gal kiek per žemas ir gana baubiantis. Norisi konkretesnio.

Čia keletas žmonių skelbėsi, kad žino kokais dėžes daryt, jog viskas gražiai išeitų. (berods vienas skelbėsi, jog su dviem tokiais garsekalbiais, turi brėžinį, o kitas su vienu). Tai va, būtų džiugu, kad bagelbėtumėt artyman:

Super Moderatorius Gincė is on a distinguished road Gincė is on a distinguished road Gincė's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    1,939

Pagal nutylėjimą Ats: Cerwin-Vega V-Max 12

:smt017 Tai gal tas subas baubia visai ne dėl dėžės
    Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės