Tai apie ka kalba daugiau...
Kazkas ispyzdavojo gamintojo dezes, lai padaro geresne....
kad groja tai neabejojam, tik reik apiforminti normaliai.
Muzika tai garsai ir virpesiai
Tai apie ka kalba daugiau...
Kazkas ispyzdavojo gamintojo dezes, lai padaro geresne....
kazkaip nezinau, as ir galvojau kokia daryti savo jl 10", gamintojas raso 22l, pagal ismeras duotas gaunasi 33l . tai kuo tiketi? arba man su matematika nekas.
Pasigilink į brėžinį ,gal sumaišiai išorinius matmenis su vidiniais ,nes pats žinai ,kad dėl to gausi paklaidą ...ivas link=topic=4617.msg46756#msg46756 date=1163147551 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Teisingai Gince sako, perziurek dar karta nes tikrai rasi kame paklydai!!!ivas link=topic=4617.msg46756#msg46756 date=1163147551 rašė čia:
Su faziku tai isvis 10 kartu pasitikslink o tada daryk, nes patikek ten painiai parasyta jl ismatavimai.
Sumaisei garantuotai kazka. :smt018
taip ir yra :smt021, kaip cia pačiam nedasuto :smt022 nieko pasitaisysiu :smt023
cia nuo perdaug galvojimo :twisted:
ką buvai pridirbęs, ivas?
Real master saund (RMS)
nieko, siaip apsizioplinau :supz: su ismerom . nesutapo gamintojo litrai su ismeromloju:, bet tik per mano ziopluma :smt021
:smt040ivas link=topic=4617.msg46763#msg46763 date=1163152091 rašė čia:
:goodman: perdarei?
Real master saund (RMS)
OKas nieko nedaro ,tai ir neklįsta niekada
Aš tai asmeniškai ekpermentuodamas labai daug šunims būdų buvau primeistravęs
))
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
tai jau jop, o as dariau pagal save, tai nelabai ir suklydau, nebuvo kur klys :mrgreen: :finga:
kokia dėžę susikalei? pagal gamintoją?ivas link=topic=4617.msg46766#msg46766 date=1163155192 rašė čia:
Real master saund (RMS)
Bookmarks