tipo ir + ir -? nu minusa tai lengva pasikeist, su + tai nezinau, gali but sunkoka, nes net neias kur jie te nueina, bent jau pas mane.
patarkit el. energijos klausimu pas mane nukirpti maitinimo laidai nuo akumo, tai ar juos apsimoka sujunginėti, man atrodo geriau būtų naujus nusipirkti
tipo ir + ir -? nu minusa tai lengva pasikeist, su + tai nezinau, gali but sunkoka, nes net neias kur jie te nueina, bent jau pas mane.
Muzika tai garsai ir virpesiai
abu nukirpti. sujungus bijau, kad kai truputį užsioksiduos, kad neprasidėtų svarkės efektas :smt021
taj dėk ant + toje vietoje saugiklį(ir geras sujungimas ir apsidraudimas) jei tinkama vieta, o minusą taj gali ir pasikeist, gi ji nuo belenkur gali pasiimti(jei į stiprą)
tai pliusas į starterį ar stiprintuvą nukirptas? Jei į starterį, tai saugisklio geriau tu ten nedėk, bus įtampos kritimas...
buna pirkt klemos, kur ikisi ir prisuki :smt023
į starterįdesperad link=topic=4681.msg46936#msg46936 date=1163418864 rašė čia:
tai te pakeiti kitu laidu ir viskas.as tai isvis nuo generatoriaus i akuma storesni laida tiesiai atvedes, kad maziau kristu itampa.
kur tokių laidų galima ieškoti, kai nereikėjo tai niekur jų ir nemačiau
audio aparatos pardese, senukuose...
koks tas saugisklis? kuo jie skiresi?desperad link=topic=4681.msg46936#msg46936 date=1163418864 rašė čia:
Sorry, įsipynė s raidė greit spausdinant, norėjau parašyti saugiklio... OS link=topic=4681.msg47478#msg47478 date=1164268702 rašė čia:
Geriau kaip Ivas sakė pakeisk laidą storesniu, pas mane nuo generatoriaus iki akumuliatoriaus atvestas 25 kv laidas, voltmetras pradėjo kokiais 0.2-0.3 volto daugiau rodyti... Bet reikia gerai sulytuoti laido antgalį, kur į generatorių ar starterį jungsis.
Jei norisi paprasčiau galima autolaužyne nusipirkti originalų laidą ir pakeisti, bet pirmas variantas geresnis.
aišku dabar![]()
idomumo deliai klausinejau destitoju, koks kontaktas geriau ar sulituotas ar presuotas.tai kazkodel sake kad geriau presuotas. idomu kokios bus jusu nuomones ?
Tikrai įdomu kodėl :smt017sarkys link=topic=4681.msg47741#msg47741 date=1164543782 rašė čia:
nelabai pamenu kuom jis argumentavo, savo atsakyma. reiks dar perklausti jo. cia gal tik jo nuomone. o kaip istikruju yra tai velnias zino O![]()
nu lituotas gali oksiduotis greiciau
Bookmarks