Citata Angel link=topic=4696.msg57620#msg57620 date=1175673988 rašė čia:
Spydas matau kad skaitai ir perskaitai ne tas kas parašyta o ka nori perskaityti.

Atsakau i topika,....
Malonu kad grįžot prie temos a.k.a. topiko bei galų gale išskyrėt sąvokas :wink: Aš mėgstu perskaityt kažką vertingo, o ne kažką man patinkančio :smt020 Šiaip pats nesuprantu žmonių, kur perka tokias procines galvas nors procu nesinaudoja - nereikia arba tiesiog nesupranta kaip ir kam, nemoka ir išmokt nesugeba. Paskui dažnai parduoda taip ir nesupratę "ką čia reguliuot" ir "kur čia bosai pasiduoda" bei, aišku, už ką tiek pinigo mokėjo :smt020, ir po to neretai "atranda" tokius paprastus džiaugsmus kaip senukai jvc sh ir tt. Bet tai gal jūs nesileiskit iki jų lygio - jei ieškot konkurentų masinei procinei galvai tai ir ieškokit tarp jai panašių, bo ačiū dievui jų netrūksta, o ne traukit retenybes iš beprocesorinio "aukšto galo" lobyno. :smt020 Tu pasakyk kad aš neteisus ir išlupau tai, kas man norėjosi? O Aišku, teisybės dėlei reiktų paklausti ko "geresnio nei pas 35tą" tikėjosi temos autorius - gal čia jis apskritai ne toj vietoj kapsto? :smt020
P.s. nesupraskit kad aš čia kryžium dėl alpainų, nors, tiesą sakant, pats turiu Alpine (procu naudojuos :mrgreen - aš už objektyvumą, muziką ir progresą. :smt020