T.Y. tave ane!?
Kurgi Tadeliu patiks kad CDA 9835 yra eilinis serijinis FUFLO.. tiek laiko buvo jam melstasi o dabar pasirodo kad jis eilinis grotuvelis neissiskiriantis is pilkos mases.. :smt043 :smt044
Tuoj diletantai prades yrodinet kad jis visai neblogas, ir ka su kuo lyginsi ir kokios kitos sistemos dalys.. :twisted:
Taigi Lituvos Geziukai Meldzisi ALPINE.. O PROTINGI DEDES DARO IS TO BIZNI.. IR SAKO JA JA ALPINE DAS IS GOOD... O KADANGI DIDZIOJI DALIS JAUNIMO NIEKO NEGIRDI, SVARBU KAD būtų DAUUUG žemo IR LABAI CAIZUS ASTRUS AUKSTAS. LANGAI PRAVIRI IRS SNIOKSC MUZONS RUKI VERCH "CIK CIK BUM BUM"

Atvirai man tai viviskai iki lemputes, ateinu pasiskaityt cia anikdotu ir pažiūrėt kaip geziukai viens kitam makaronus ant ausu kabina, Ir man yra visikai DZIN ar mane cia uzbanins ar ne..

BEJA dėmesio:

PER ALPINE APARATURA FANTASTISKAI KLAUSOSI NAUJOJI LIETUVOS ZVAIGZDE MINEDAS, GIRDISI VISKAS VISI NIUANSAI NETGI KAIP DAININIKAS NEVALYVAI NUSIDAINUOJA! NEPRALEISKIT PROGOS ISSIBANDYTI TO PATYS!

O DABAR VISI MELDZIAMES ALPINE :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
AMEN!
[/quote]
Na gerai issakyta mintys, negi dabar dievas sudrebes?
Mirka.