Hebra... isreiskiaus savo laisva nuomone priklausoma tik nuo mano subjektyvios nuomones. Turejau minetas alipinas ir man jos nepaliko jokio ispudzio (kalbu apie naujus "serijinius sedevrus&quot O detu nedetu i vieta tai juokingai skamba, ok? kai eina tokio lygmens grotuvai tai esmej darosi skonio reikalas kas kam patinka...
O dabar klaba ejo apie serijinius grotuvus.. taip kad ka jus zinot (t.y. ka jus kazkada kazkur skaitet) tai dar neviskas
Ponas mirka Ar bent laikiai mineta denona ranokose? nekalbu jau apie klausima? Ponas Arunai o tu ar laikia Rankose Denon kad taip drasai gali teigt kas detu kas nedetu, ar bent zinai kaip jis groja? As asmeniskai zinau kaip groja Alpine kaip groja Denon Nes girdejau savo ausim. Ir nuomone siuo klausimu jau galiu isreikst. Ir ji tikrai ne tokia vienas visiskais sudas o kitas nerealus!
Senos multibitines alpinos yra geros t.y. tam tikri CDE, CDA modeliai. Naujieji Alpine serijiniai gaminiai man yra vargsai kaip kad ir isi kiti kitu gamintoju gaminiai. Apie juos butent ir kalbejau.
Todel EASY, nereik cia iskar uzsipult ir kibt i atlapas.. Siek tiek paspasijau tai visi apiverke.. hebra gydikite nervus (JOKE).