Beraikalo Arunai cia purkstauji, mano kelias muzikoj buvo ilgas.. gla tiesiog nebematau prasmes aiskinti kodel mylimos liaudes grotuvai nerai labai beri.. juo labiau kad tam kas reikia ir taip supranta o tam kas nori tos pacios 35 priims taip kaip kad visi ir suregavo auksciau, t.y. kaip uz nesamone arbacirka, ar issisokima.Arunas- link=topic=4696.msg57592#msg57592 date=1175628015 rašė čia:
Aparaturos per diena nesusipirkau per metus taip pat, tai buvo ilgas ir sunkus kelias.. Mastant ir ieskant kokio garso man reik ko as noriu is muzikos. O ne taip kad sis grotuvas grazus as ji perku nes jei grazus tai ir grot turi gerai... sios kolonkes tinka prie automobilio interjiero.. reiskias irgi geros.. ir panasiai...
Su 35 alpinke yra ispustas burbulas... techniniu poziuriu P88Rs uz 35 alpinke yra zymiai pazangesne, o vidiniai Pioneer filtrai man asmeniskai yra NR1. Geresniu nesugebejo niekas sukurt. Bet kai kalba pakrypsta apie muzika, tai grotvu vidiniu filtru maziausiai prireikia... tai velgi viskas sugrysta prie to kad... garso kelias turi buti kuo trumpesnis, norint kad jis butu kuo tikroviskesnis.

Reply With Quote
Bookmarks