na važiuojam toliau, man linksma kaip čipsai prie alaus
Tu, arkivyskupe angele, aš čia dalyvauju labiau dėl čierkos Mano klausa ne ledinė ir lavinti neturiu nei laiko, nei tiek pinigų, kad keitinėčiau viską tudi siudi
35 alpinkė mane tenkina, aš jos neaukštinu, ir nė trupučio nepurkštausiu jei tu čia šiksi ant jos Varyk į sveikata
Galų gale ji mano poreikius pilnai tenkina. Lenikui - į mp3 nespjauk Nežinau kiek reikia turėti pinigų, kad susipirkti norimus CD Plius ar neatsibos paklausyti vieną dainą mėgstamą, tada lupti lauk CD ir užsidėti kitą mėgstamą dainą, kurią prieš tai reiks surasti makintoše, kuriame voliojasi dar 100 Cd ir plius visa tai per kamščius Va tada žmogus kartais spjauni į haj-enda, insuki radiją, bum bum ciki ciki ir važiuoji rimtai
Toliau dėl alpinkės tos nelaimingos lieva lieva ji bet mašina išėjo nebloga Lietuvoj biški giria Kadangi tau angele raminamieji rimtai pasibaigę ir čia nepanikuotum, tai netik Lietuviai Estijoje dalyvavau, kur teisėjas tikrai nežino kas dėjo, kur dėjo ir kaip dėjo, bet po perklausos atėjo paklausyt ir pats estų emmos prezidentas nes girdėjo, kad įdomi mašina tai va vėl, šudas ta alpinkė, šudas makintošas, šūdas denonas, visi pasikviečiam pas mane į butą Metallicą - gyvai pagros o Gincė ir čerką suorganizuos
Bookmarks