Nieko aš nepamiršau, ir kartoju - neperšu aš niekam Alpine, neperšu aš niekam nieko. Jei kažkas kaifuoja nuo pvz savo vieta ch... kaip jūs išsireiškėt - tai valio loju: visada džiaugiuos kai žmogus randa savo laimę :smt020 , net jei tai ir koks jaunuolis ką tik įsigijęs kilovatinį subą - svarbu ne mano kaimynas :lol: ir jei jis primygtinai nereikalauja mano nuomonės, tai aš paprastai ir netemdau jo džiaugsmo - kam to reikia? :smt020 Per daug plačiai į mano žodžius žiūrit, kolegos :smt020 Mane pralinksmino tas faktas, kad ėmėtės taršyt vieną modelį tipo pilna geresnių variantų, o kai paprašė iš jūsų tų variantų, tai pasiuntėt vos ne na... , tai yra į ebėjų raritetų medžiot :smt020 Na, sorry, čia jūs ne "suvartėt", čia jūs pagerbėt tą "širpotrebinį" produktą jei tik tokiais būdais jam konkurentus teiškasat. Ir tai dar tie konkurentai - su sąlyga, kad tiems žmonėms nereikia procesoriaus. Jei žmogelis nori procesorinės galvos, tai jūs vietoj to sudirbto modelio, jam visiškai nieko nesugebėjot pasiūlyt apart to, kad Angel uždėjo pliusą ant to pionieriaus, kažkodėl pasirodė kad jo net nematęs (sorry jei klystu) :smt020 Na, neaukštinu aš tos 35tos, tikrai ne idealas ji man, taip, tai masinis produktas, iki idealo jam tooooli, :smt018 vaikai, nepirkit 35tos (55tos, 53, 33os , 12, .... o taip pat ir tos 7909, ir 7990 ir apskritai Alpine, Pioneeriaus, Denono, McIntosho ir tt O) jei nesuprantat dėl ko perkat, o perkat tik dėl to, kad kažkur perskaitėt, kad tai krūta :supz:, 88tas geresnis? - valio! - pasiruošęs patikėt kai išgirsiu :smt020 ir apskritai, aš nuo pat pradžių ne apie Alpine, o apie bendravimą. Kaip išsireiškė Angel - "geziukai" patarinėja "geziukams", kartais ir anekdotų būna, o štai išlenda koks "audiofilas" ar kokie du - ir tai išlenda ne kad į temą papasakot apie 88tą, o prisikabint kodėl buvo pagarbinta 35ta, tada su visais "apsišeria", o ką nors konkretaus pasiūlyt arba visai pamiršta, arba kai pasiūlo, tai tik.... į ebėjų :smt020 Paprastesni gal būkim, draugai? :smt020