siaip jom reiktu paskaiciuot dezes kaip ir bosam
Turiu atliekamas elipses 6x9" (pioneer ts-a6957 40W RMS plasmasiniu difuzorium) ir atliekamą S-30 dežę. Noriu pasigaminti koloneles garažui (!) įgarsinti nuo buitinio stiprintuvoKad krapshtantis garaže akumas nesėstu klausant mašininį magą.
Forume informacijos neradau, koks tūris tinkamas 6x9" elipsem: panašiai kaip S-30 (~9lrt) , daugiau, mažiau? Ar visos elipses apkritai yra free air. Kaip tada jas apiforminti- dėti i akustini ekraną, aka 0,5x1m OSB gabalą? :smt100
siaip jom reiktu paskaiciuot dezes kaip ir bosam
Muzika tai garsai ir virpesiai
visom eleipsem reikia labai dideliu deziu, kitaip gilaus zemo nesitikek.
aišku, bet internete nėra jokiu duomenų skaičiavimui, kažkur matuoti- per daug pastangų. galvojau jei kasnors toki dalyka esa daręs, gal +/- ribas pasakysivas link=topic=4702.msg47075#msg47075 date=1163621755 rašė čia:
bandžiau internet pagooglinti, tai radau 2 variantus: vienam žmogelis cituoja jam infinity inžnierių pasiūlyta 0,3kub. pedų tūrį, kiti variantai- pardavinėjamos dėžės elipsem, daugumoj 0,5-0,6kub. pedų. Žodžiu internetas siūlo 10-20lrt, vietiniai siūlo 'labai dideles' ash turiu 10ltr, dedu, nes kitaip nebusfruktas link=topic=4702.msg47131#msg47131 date=1163715103 rašė čia:
nebent užsinorės pasimokinti gaminti inkiliukus, tikintis kad gausis dėžės kolonelei
![]()
o ar elipses negaminamos laisvam turiui :smt017
Alpinistas...
kai kurias net gi rekomenduojamos deti į dežę su fazikų
tai taip gaunasi,kad ir elipsem deziu reikia? :smt017nu cia tai naujiena
ta iwa ir man kažkaip keistai pasirodė :smt017
Alpinistas...
kam elipsei deze, jei ji sukurta groti palangej, kur ji jau veikia kaip free-air subas! juk ju bagazkej dezutese niekas newezioja, jos skirtos palangei, tai vadinas nafiga jom tos dezes... :smt017
Taigi jis sako, kad tas elipses naudos GARAŽE, o ne mašinoj. Tai kur jis tą palangę ten garaže dės? O Dežėj elipses gros žymiai geriau, nei šiaip ant vinies pakabintos.bronsas link=topic=4702.msg47201#msg47201 date=1163889800 rašė čia:
http://www.boulingas.net - Boulingo diskusijos
ai tokiu atweju tai sutinku kad reikia dezes! :!:
vibe qb69 rekomenduojama deti i fazikine deze
ar galetum duoti linka kur taip parašyta nes man vistiek kažkaip nesitiki....
Alpinistas...
man irgi :smt017
pridejau faila nes linka gali neparodyti :supz:
arba vibe gamintojo puslapis labai lengvai randamas per google.lt :supz:
Nžn kai perskaičiau paskutinę eilutę lentelėj, tai ten parašyta Recomendet 2,3 cu.f, tai kažkur 55 litrai :O , nieko sau fazikinė dėžė![]()
vat vat, as buvau padaręs kažką apie 45litrus tai slėgio buvo žymiai daugiau negu db nuo ivolgos drive 10c :supz:
bet ir "elepsės" nevaikiškos
teisingaitodelkad ju elipse negalima pavadint
pasjuos subui atskiras iejimas yra
![]()
a jo kalegos.... elipses į subo dėžę.... :supz:
Alpinistas...
Kišk jas į tą 9ltr dėžę ir įmesk truputį sintepono arba pabandyk nuėmęs galinę sienelę.vienas variantas tikrai tiks.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks