pas pusbratkį Hertzas...groja :smt023
Gal esat kas klausę vieno ar kito modelio boso? Ką galit man patart? Noriu minkšto, gilaus žemo. Dėsiu į audi b4 palangę, po apačia kabos dėžė, ir fazikas bus išvestas pro palangę į saloną.
O gal žinot patys kokį bosą atitinkantį mano reikalavimus?
Dar norėčiau kad nebūtų labai jau silpnas...
PIONEER TSW-306C 255LT 400w nom 4Ohm 18-500Hz 89 dB
JBL GTO 1202D 260LT 300W rms 2+2Ohm 23-400Hz 93 dB
HERTZ ES 300 353LT 700w/350w rms, 4 ohm, 25-250Hz, 94 dB
INFINITI Ref 1240w 350LT 300/1200W rms 4Ohm 23-400kHz 93 dB
pas pusbratkį Hertzas...groja :smt023
Bosas turėtų būti toks koks įrašytas laikmenoje.Jei jis visą laiką minkštas arba kietas ,tai reiškia kad kažkas neteisingai padaryta. O![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
aha.. nu bet kaip kitaip pasakyt.. nenoriu kad būtų kalantis, o toks minkštas, nu net nzn kaip cia issireikst reikėtųžodžiu kad nebutu stuksintis, kaip genys! gal ka galit patarti?
![]()
Jeigu instaliuojant gausis kalnas 100-150hz zonoje tai subas bus kaip plaktukas jei kalnas gausis ant 40-60hz jis bus minkštas.Daug kas priklauso nuo instaliavimo ,dėžės suskaičiavimo ir nuo pačio automobilio salono įtakojimo dažnuminei sharakteristikai.
aha... tai imt betkuri ir instaliatoriai jau padarys kad grotu minkstai? Siaip galvojau imt ta pioneer bet perkalbejo. Sake geriau JBL arba INFINITI. O sake kad hertzas kalantis.. Kaip jus manot?
turiu Hertz... Mano nuomone, jis visai nėra kalantis...
Real master saund (RMS)
kai pasidariau pagal gamykline deze ,hx300 galima sakyt buvo kalantis, bet deze padidinau, pridejau sintepono kurio kiekis nustatytas eksperimentiniu budu, vazikui gal 2 m vamzdzio supjausciau eksperimentuodamas (reiks ir vel eksperimentais uzsiimt , nes prasigrojus dinamikui vel siektiek issiderino) garsas kardinaliai pasikeite, zemas pagilejo- suminkstejo kaip jus sakot, dingo prieskambiai, dar fazika reiks uzapvalintais galais nusipirkt , nes ant didesniu galingumu biski pasvilpauja, nors ir skersmuo 11cm.
Ne ne taip.Kokį garsiuką pirkti ,turi tartis su instaliuotoju.Visi daro tą pačią klaidą,prisiperka kas jiem atrodo gerai ,atveža instaleriui ir tas sudeda.Gaunasi bele kas.kėkvienas instaleris turi savo patyrimą ir žino kaip ir kokiomis priemonėmis galima pasiekti norimą rezultatą.Kai sudedama nežinomi ir neišbandyti produktai tai ir gaunasi taip kaip gaunasi.gaciux link=topic=4720.msg47299#msg47299 date=1163970730 rašė čia:
siaip uz tokia maza kaina tikrai nerssi nieko labai ipatingo.. pats esu isbandes rainbow.. jie sawo kaina atgroja dvigubai.. ir tikrai minkstai labai groja
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
Na jei jau prakalbot apie rainbow... Kokia jusu nuomone apie PHASE EVOLUTION SX 12 ? Arturas S, kaip tu manai?
Su Phase nieko nedariau ,bet kiek teko girdėti iš kolegų tai yra gerų modeliukų.
Bookmarks