zinok dejau lygegrecei ant cypliaus kondika kazko nepasiteisino yplius sudege ar kazkas buvo kad nebeina :smt022
tai filtras ir yra iš ritčių ir kondikų ir rezistoriųo papraščiausias tai vien kondensatorius ant sypliaus lygegrečiai
![]()
zinok dejau lygegrecei ant cypliaus kondika kazko nepasiteisino yplius sudege ar kazkas buvo kad nebeina :smt022
Kad gal kondas nuosekliai statomas :smt017Modestas link=topic=4721.msg47469#msg47469 date=1164227633 rašė čia:
:smt017 na aš situose dalykuose irgi biški žalias, bet va keli garsiakalbiai pas manę voliojas su lygegračiai prilituotais kondikaisops: o ritės nuosekliai
čia gal priklauso nuo to ką jis veikia filtre
turiu as tokius du cyplius sujunktus kondikais ir tie kondeikai sujunkti nuoseklei :smt017 o tai jei dar prie ju priedo prideciau boavyka tai kaip tada junkt reiktu ir nuoseklei ? ar lygegrecei ? kas yra geras fizikas tegu paiskina kaip ce viska reik junkt ? bandysiu eksperimentuot O![]()
ar per kondika galima pliusa su minusu junkti ?
gerai o kaip junkti kondika lygegerecei ir nuoseklei ? noriu pasitikslint O![]()
Pirmos eiles filtras: per tavo "cipci" jungiam kondika nuosekliai( tarkim ateina stipro pliusas i kondiko + ,poto is kondiko - junk i garsekalbio pliusa. is garsekalbio - ,i stipro minusa ) nu gal jau aiskiau bus? ant zemu junk rite tai pat nuosekliai. o abu garsekalbius junk ligegriaciai.
nu va, jis ir sudegino viena aukstadazni is tavo praktiniu klaidu Oamas link=topic=4721.msg47451#msg47451 date=1164212680 rašė čia:
![]()
loju:
loju: O
![]()
nu as irgi jau viena sudeginau :-D nu atrodo kazkas truputi aiskiau O![]()
jei gali dar parasyk kaip junkti lygegrecei ? noriu pasitikslinti ar gerai jungiu O![]()
lygiagreciai tai + su + ir - su - , tik lygiagreciai junk pries filtrusModestas link=topic=4721.msg47879#msg47879 date=1164732726 rašė čia:
o kai sujungi lygegrecei daugiau link stipro nebereikia jokio kondiko junkti ? ir ar butinai prie busterio deti rite neuztektu kondiko ? O![]()
jai darai pirmos eiles filtra tai nereik jungt daugiau nieko, jungi ant aukstu konda, ant zemu rite ( neisradinek dviracio) . ten tu filtru debesis yra ,ne vienas ir ne du.... cia tau paprasciausias variantas.Modestas link=topic=4721.msg47886#msg47886 date=1164734543 rašė čia:
Man toks įtarimas ,kad žmogus "išdykauja". :?:
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
ne as neisdykauju as tik noriu viska pasitikslinti ir tikslei zinoti kad netektu po to gailetis sudeginus kokia kolonke :smt022
gerai tarkim dabar jungiu dvi aukstu dazniu ir dvi zemu dazniu kolonkes tai man aukstu dazniu kolonkes sujunkti nuosekliai (kondikais), zemu nuosekliai (ritem) ir viska sujunkti lygegrecei ?
O kaip sumastysi kokias rites ir kondikus pirkt ? OModestas link=topic=4721.msg47926#msg47926 date=1164746898 rašė čia:
![]()
Žmogau, gal patikėk šitą reikalą tam, kas nors kiek išmano apie tuos reikalus... Nes tu su tokiomis žiniomis daug visko sudeginsi.Modestas link=topic=4721.msg47926#msg47926 date=1164746898 rašė čia:
Prašau neįsižeisti.
Real master saund (RMS)
"Turiu dvi piščialkas ir du garsekalbius. Kokius man filtrus pasidaryt?"
Čia dar blogiau nei "Turiu subą 300W. Kokio tūrio dėžę daryt?".
Visų pirma reikėtų parašyt kokie garsekalbiai. Bent jau tikslų modelį, gal kažkas iš forumiečių bus tokį krapštęs. Kitu atveju beviltiškas reikalas. Išvaistysi daug laiko, o tikslo nepasieksi.
O jei mokytis nori, tai kažkaip nuo papraščiau reiktų pradėt....
nu jo as dabar labiau noriu ismokti eksperimentuoju su visokiom papigei senom kolonkem . nes vasara zadu rinktis aparatura palei savo pageidavimus nes parduotuveje tokiu nerasi o spicelei uzsakineti per brangei kainuos Odaba eksperementui turiu 400w 4 omu kolonke samsung 20cm plocio ir dvi aukstu dazniu kazkokios keistos jos man 3.2 omo ir 2.5w bei vidutiniu dazniu dvi po 100w 8 omu ir su jom mokausi beje busteris yra su deze o tom kitom dezes nereikia O
![]()
o imanoma padaryti taip kad koloneleje butu neonkes ? kaip bus su srofes saltiniu ?
imanoma, kad ir ksenonus, bet kam to reik :smt017
man reikia nzn man patink isivaizduok kolonele ir jos apacioje ar kur nors kitur svyti neonkes o jei dar mirksi is vis tavo kambarys diske pavirsta OO
O
:smt020
o imanoma to mirksiuko srove pajunkti nuo ateinanciu kolonelei laidu :smt017
ne :smt017
aisku tada reiks pagalvot kazka idomiau arba is vis nieko O![]()
Niekaip nesuprantu ,kodėl kolonėlių nebandai pasidaryti naudodamas plačiajuosčius garsiakalbius ,kuriem nereikia jokių filtų ... Tik prisuki į dėžę ir groji .
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
nes noriu kazka suprasti apie tas kolonkes kur reikia junkti su filtrais o po to pasirinksiu kas labiau patiks nes noriu susirinkti gera svarei grojancia aparatura ir sukurti toki dizaina kad nebutu geda laikyti kambaryje ir kitiem parodyti O![]()
Bookmarks