Nieko patys nesivežame ,tad man vistiek koks produktas.svarbiausia ,kad rezultatas pranoktų lūkesčius. :smt020
pagaliau isgirdau pasisakymus ir ne alpine gerbejuloju:dziugu,kad yra zmoniu kurie nesivaiko vieno prekinio zenklo
Nieko patys nesivežame ,tad man vistiek koks produktas.svarbiausia ,kad rezultatas pranoktų lūkesčius. :smt020
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
dziugu isgirst,nes as jau buvau susinervaves,galvojau,kad jus cia visi nieko daugiau negalit pasiulit kaip alpineloju:
kaip Lowter'iai jei neklystu dauguma jų plačiajuosčiai ir kaip rašoma kokybiški ar tai tiesa?
Kokybiški.
Ir dar rašoma kad kainuoja kaip gera karvė.....loju: O
![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Gal kas norėtų leisti paklausyti, kaip skamba geri priešbosiai?* :smt020
Jei atvaziuosi tai leisiu. :smt020
Ir aš leisiu paklausytS link=topic=4722.msg49023#msg49023 date=1166125557 rašė čia:
:smt020
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
hmm... po naujų bus reikalų tik nežinau ar spėsiu vienu kartu tiek sutvarkytiartyman:
Gal reikia organizuoti priešbosių varžybas?artyman:
oooooo taip :smt020 aš irgi atvažiuosiu paklausyt![]()
Alpinistas...
OArtūras S link=topic=4722.msg49117#msg49117 date=1166210973 rašė čia:
Nera ka daugiau veikt? :smt017
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
tai aisku kad turi ka veikt,bet nori pasirodyt katro aparatura kietesneartyman:
busiu kategoraihskasbet nuomenes idomios
tiek daug prirashyta shioj temoj! bet viskas beveik ne i tema
atsiprashau jei ka shis posakis zhiedzhia
![]()
Mekarnike: aš taip pat būsiu kategoriškas - pamatau dar viena naują temą parašytą sužalota lietuvių kalba, po šio mano perspėjimo, baninu jau be širdies skausmo.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
gal galetumete pasakyti ka vadinate gerais prie6bosiais?? noreciau isgirsti netik xarakteristikas bet ir konkretu modeli.
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
Scan speak, dynaudio, focal virsutiniai- sitie tikrai geri. Focal turi gera zema,truputi viduriuose gal kazkas ne to,filtrai geri. Scan speak'am kiek zinau jau reikia daryt filtrus o siaip liux priesbosiai. Na dar galima pridet brax,utopia-bet ar ipirksi?
Paprastas klausimas: kodel tau reikia sudvigubintu? Nori nedeti boso? Kokios priezastys? Jei tai nera paslaptis....Kokia tavo planuota sistemos akustine dalis ?
Nes mano makaule, gi teisingai susidejus tavo varianta gautusi iseigoje brungiau nei atskiras bosiukas.... :smt017 Vienok gal ir rezultatas skirtusi...Ar ir sudvejintus, ir bosa koki liuksini....Butu geras..... :smt023
artyman:
artyman:
artyman:
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Geras priesbosis yra pagalba zemadazniui-jis butinas. Antraip dazniu gama bus lieva. Ir kas antras subas atgros geriau nei dvigubi priezbosiai. Mano nuomone tokia pati. Reikia zemo-dedi sub'a. Instaliacija dvigubu priesbosiu-prabanga.
tavo ausis - geriausiai pasakys. Aš visada visiems siūlau - nuvažiuokit į varžybas, perklausykit visas mašinas, kas labiausiai patiks, tą ir dėkite. Dar yra ir pusmetiniai susitikimai, galima gyvai padiskutuotS link=topic=4722.msg47291#msg47291 date=1163968986 rašė čia:
ir auto viena kita buna :smt023
siaip kiek buvau varzybose ten kokybe nera pagrindinis kriterijus..tad... o gal as netose varzybose buvau??
Gali būti tik du variantai.Arba buvai ne tokiose varžybose kur reikėtų būti ,arba kažko ten būdamas nesupratai.
cia truputi neitema bet nenoriu kurti naujos temos. kada ir kur artimiausios varzybos?Artūras S link=topic=4722.msg50113#msg50113 date=1167573250 rašė čia:
pavasary alytuje. Jei Vilnietis, skambtelk kokia diena, duosiu scanspeakus paklausyt atjungus suba.
gaila, bet pats is kauno esu.. o labiausiai noreciau isgirsti Brax. labai daug geru atsiliepimu visur esu prisiklauses ir prisiskaites.. o taciau kolkas neteko net ju gyvai matyti, o ka jau kalbeti apie klausymasi.. o ir kaune kiek dairiausi nelebai kas prekiauja sios firmos gaminiais.Tadas B. - KirviZ link=topic=4722.msg50117#msg50117 date=1167584795 rašė čia:
O tu bent issivaizduoji kiek Brax komponetai kainuoja? Bijau pameluot bet apie 6000lituku siekia 0brax-prabanga...
kaune prekeuje brax tik reike nepatinget ieskoti :smt023
Bookmarks