ivertinkit prasom toki derini. labai butu idomu suzinot prof
Sveiki
Ne gal Clariono i Nakamichi keist kazkaip nenoreciau, nebent naujuose yra istaisyta ta beda del kompaktu nuskaitymo. Kie zinau seni labai megsta juos spjaudyt, jiem labiausiai patinka grot tik originalius kompaktus. O beto Jis bus beveik trigubai brangesnis.
norejau pasitairaut kiek kainuoja DSP sitam senukui Clarionui?
Del Jusu pasiulytu Rainbow koloneliu, ziurejau aprasymus, kainos palyginus su Hertz dideles, bet su kitom garsesnem firmom mazdaug vienodos. Tik sita firma kazkokia nelabai girdeta ir neteko girdet kaip skamba tokie garsiakalbiai. SAS nerdau, ten kazkas su Bazooka firma susije ar ne?
Kas del subo, tai kiek teko girdet sitas grojo minksciausiai, tuom ir patiko.
O kad Alpine grotu mikstai neteko girdet, nors ir esu galima sakyt visai zalias masinu aparaturoj, ir pasiklausius Clarion ir Alpina jauciasi didelis skirtumas. juk kiekviena galva skamba savotiskai. Man kolkas labiausiai istrigo Clarion minkstai groja.
gal cia kazkas atsitiko ir neatsirado mano keliu klausimu o gal Jus juos praleidot.
tai as pakasikartosiu.
Jai pvz dedant Focal Access arba Poliglass 16-tukus komponentus ar poto pakeitus krosus i triju juostu ir pridejus kokios nors firmos 10-tuka gausis normali triju juostu akustika ar ne? Ir ar apsimoka tai daryt is pinigines puses, nes maciau kad Poliglass 3 juostu akustika kainuoja apie 1300Lt
(Hertz aisku pigiau tik 700Lt )
Ir ar reikia papildomai det dar nedidelius koaksialus i gala tam kad sukurt erdves jausma?
Masina kaip jau minejau chedzbekas dvieju duru (tipo sportine)
Pasiulykit koki nors sprendima kad kainos butu proto ribose.
Keist akustika, durti is keliu firmu, ar keist galva?
kokie butu variantai pigiau ir kokie butu geriau garso atzvilgiu.
Kaip matau tokiam muzikos zanrui sunku parinkti kazka uz nelabai didele kaina. O man atrode kad tai yra muzika nereikalaujanti labai imantriu galvu ir akustikos
Bookmarks