Aciu, Arturai, uz patarima. Shita varianta ash ir daryciau, taciau noriu pirkti ish parduotuves (kad galiotu garantija ir shiaip esu shalininkas naujo daikto), o parduotuvė tai ne ta pati... O pirkti noriu lizingu, kad taip nemushtu per kishene... ops:
Ieshkomuju ratas susiaureja iki Blaupunkt Seattle MP74, Alpine 9853 (dar galvoju apie Alpine 9855) ir Kenwood KDC-W808... Kenwood KDC-W707 netinka, nes linijiniu jautrumas ne koks, o ir moketi brangiau uz zemesnes klases aparata nesinori (808 kainuoja PIGIAU :shock: ) Clarion DXZ668MP berods neturi subo valdymo (vienur rasho kad turi kitur- kad ne. Nezinau kuo ir tiketi). Clarion 728 vilioja maza kaina, bet nevaldo subo.
Shirdis, nezinau kodel, linksta prie Kenwood (nors niekada ju nemegau), kadangi pagal uzsienio forumu ir testu duomenis jo radijo ir CD parametrai yra tikrai geri, plius jis turi 5V linijinius ir nemazai garso nustatymu, bei 24 bitu procesoriu (nepatvirtinti duomenys). Kitas aparatas, kuris neduoda ramybes- Alpine, taciau ju kaina truputi kandziojasi (9855)... ops: Blaupunkt visada man patiko, taciau Seattle jau turejau, jis man patiko, taciau noretusi kazko kitko. Blaupunkt patinka del patogaus valdymo (smagu pasirinkti kurini irashyta MP3 su joystick'u einant ir matant pavadinimus, ko kituose grotuvuose neimanoma)
Prashau, padekite apsispresti, kadangi noriu magnetolos ilgam laikui ir nenoriu apsirikti... O
Bookmarks