Pamirsau pasakyti masina audi a4
Turejau pries tai sony magnetola dabar modelio nepamenu bet jo naujo kaina 450 lt, isidejau dabar JVC KD G722 ir garsas daug prastesnis,ar sony grotuvai geresni garsa duoda ar as prasta JVC nusipirkau ? siaip jungiu ant gamykliniu koloneliu ir subas vibe black air ant stipro pajungtas,stipras megakick imperator 2000w
Pamirsau pasakyti masina audi a4
gal nustatymais nemoki pažaisti? arba gal magas nebegyvas.... :smt034
Nu bandziau, pora val prasedejau automobilyje ir taip klausiau ir taip bet nesigauna ten niekas ir viskas,kaip kas kad butu prie koloneliu ranka pridejes garsas toks kaip per migla,nera to vidurio balsas girdisi maziau nei muzika,ko nebudavo sony mage,norejau sukelt vidurius tai gaunasi spiegimas,ir aukstas jau ant nulio statau ciksena uzknisanciai,maga pirkau nauja,nu nera skambejimo ir tiek o su soniu kad ir pigesniu bet buvo malonu klausyt :smt022 gal ka galit patart ka daryt,ir nesiulykit pirkt komponentus po 1000 ir daugiau
jo galiu pasiulyt pasitikrinti ar tikrai kolonėlių laidų nesumaišiai perjunginėdamas ...dzordzas link=topic=4742.msg47521#msg47521 date=1164296028 rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
turėjau jvc kd-g502, bet kai isimečiau blau daytona mp53 kolonkes tarsi atgijo.
nu jo daug nuo mago priklauso skambejimas :supzvz.jvc man bentjau yra paskutinis slamstas garso atzvilgiu,as turiu minti zemosios klases gaminius
cia turbut grotuve esme, nes pas mane ir kazkada buvo panasei. sony atgrojo sakyciau daugiau vidutiniu ir zemas buvo kazkoks kietesnis. kiekvienos firmos gaminis garsa atgamina skirtingai. panasei kaip ir su alum Opvz: vienas firmos daugiau i kartuma, kitas svelnesnio skonio O
![]()
artyman:
Nu ir man lygiai tas pats,sonio vidurys tai tikrai daug grazesnis,netgi buvau sugalvojes soni pasilikt bet jo zemas kazkoks netoks labai jau kietas ir kazkoks erdvinis,viena diena keiciau abu grotuvus po kelis kart ir vazinejaus klausiaus tai nutariau pasilikt jvc,kazkoks tikrai sonio grojimas truputi turi metalo skonio nors ir vidurys aiskesnis ir grazesnis,noriu gero mago :smt022
Bookmarks