Ačiū visiems už patarimus. Situacija tokia. Važinėt ir klausyt nelabai turiu laiko. Todėl galvoju pasikliausiu jūsų nuomone. Vistiek jau takus pramynę, žinot kas maždaug prie ko dera. O be to klausant kolonėles stende ir mašinoj yra didelis skirtumas. Montuotojas kažin ar patars, nes tai mano tata Tikrai ne šiaip sau auksarankis meistras, bet audio aparatūros instaliuotojas, netgi pas jus emmoj instaliacijos teisėjas. Montavimas nekainuos (bent jau man, ach kaip gerai tie tėvai ) Ieškot man kolonėlių nelabai turi laiko ir noro. Aš turiu užduotį atsirinkt komponentus, o jis jau padės įsigyt ir sumontuos. Taip kad norėčiau, kad patartumėt konkrečiais modeliais. Kaip jums Alpine SPX trijų juostų? Girdėjau labai gerus atsiliepimus apie jų filtrus. Arba kažkas iš Focal serijos. Teko girdėt kaip groja ~5 m senumo Focal Utopios trijų juostų, tai buvau sužavėtas. Aišku tokios neišeis už tokią sumą, bet vistiek Stiprintuvo dar nėra, jis bus perkamas ir jau tada derinamas prie esamų komponentų. Pirksiu dvikanalį, panašioj kainų kategorijoj. Bet tas bus kaip jau rašiau ateity. Taigi laukiu dar pasiūlymų ir komentarų. Ačiū už dėmesį.
Bookmarks